Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare placa de sunet.

Vizitator leo1974

Postări Recomandate

Vizitator leo1974

Salut, eu te sfatuiesc sa iei un Asus Xonar D1 sau in functie de ce sloturi ai disponibile pe placa de baza. Eventual poti lua si un Xonar DS + amplificator operational schimbat.Pe windows 7 64 bits merg excelenet. Daca vrei mai multe detalii trimite-mi mesaj privat.

Am comandat placa si o astept pe la sfarsitul saptamanii viitoare.Intrebarea mea este: sa merg pe driverele oficiale de la Asus s-au pe alte drivere customs?Multumesc,
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

3

• EDDIY

3

• maxente

3

• Barbu Andrei

1

Top autori în acest subiect

Vizitator leo1974

Am primit placa prin posta romana cea ce spune multe privind livrarea si este second luata de la un utiizator dupa un alt forum.Dupa ceva chinuri am reusit sa o fac sa scoata si sunete dar doar dupa ce am dezinstalat driverele de la placa onboard, pana atunci mai aveam putin si :sparge: Din punct de vedere al sunetului este super OK! si nu se compara cu placa onboard.Am incercat-o pe muzica si ceva filme si pot sa spun ca sunt multumit.Cu difuzoarele la maxim se aude totul ff clar si fara distorsionari.Mai am de lamurit un singur mister si anume de ce pe youtube nu imi intra in totdeauna sunetul :(, ba merge ba nu merge.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator leo1974

Am luat un Xonar D1 si folosesc windows 7/ 64.Am rezolvat dilema cu sunetul in sensul ca nu pot sa am playerul de muzica cu o melodie in play si sa deschid in paralel youtube si sa am sunet si acolo.Merge unul s-au altul dar nici odata impreuna.

Link spre comentariu

Ba din contra trebuie sa mearga

De fiecare data cand deschizi un program care foloseste placa de sunet kernelul windows-ului mai creaza in mixeru' virtual inca un canal pentru acel soft

In cazul tau ai o problema de driver sau de sistem de operare (windows)

Incearca sa intalezi ultima vesiune de driver a placii de sunet si fa si un update la windows

Driverul il iei de aici https://www.asus.com/Sound_Cards_and_Di ... t_Download

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

problema aia cu play simultan o ai din cauza ca in playerul de muzica folosesti (cred) alt fel de output (wasapi sau asio), si in aplicatile windows folosesti driverul clasic de windows.Iti recomand JRiver si Foobar2000 pentru ascultat muzica. Cu drivere WASAPI.Cat a costat placa?

Link spre comentariu
Vizitator leo1974

placa a costat 190 ron.ca player folosesc aimp3. mai ciudat este faptul ca in momentul cand play-ez o melodie pe youtube intr-un browser si mai deschid o melodie intr-alt browser youtube se aud in paralel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări