Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Persulfat de amoniu sau clorura ferica?

bogdanel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

5

• radhoo

5

• bogdanel

4

• Extasy2525

4

Top autori în acest subiect

clorura ferica d ela magazinele de electronice, fie ele din Pitesti sau online.acid azotic nu gasesti prea usor (mai ales in magazine)trebuie sa testez cristalele de la TME - B327 (SENO 3207), am cateva pungi dar nu am timp.

Link spre comentariu

mersi de clorura ferica stiam, dar ma refeream la K2S2O8 despre care vorbea gabitzu.

habar nu am de unde se cumpara persulfatul - pur si simplu aveam persulfat de potasiu si l-am folosit pe asta (pt ca nu aveam de amoniu :freaza: ) - si a mers, dar tot asa incalzit, si cu cristale nedizolvate pentru ca:" K2S2O8 Solubility in water 1.75 g/100 mL (0 °C)5.29 g/100 ml (20 ?C) ====================It takes also an important role as initiator for emulsion polymerization"(http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_persulfate)fiind initiator cred ca se poate cumpara de la vreo fabricuta, laborator de chimie sau distribuitor de chimicale - la fel ca si cel de amoniu====================(NH4)2S2O8 Solubility in water 80 g/100 ml (25 °C) ====================concluzia o trageti voi :sparge:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări