todorovicm Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Salut.In primul rand vreau sa-mi cer scuze, daca am postat topicul unde nu trebuie.Problema e ca am un vas de expansiune deschis(are ea un capac pt. a nu intra praf)dar circuitul este inchis,de la incalzirea centrala cu registru in soba.Am cautat pe diverse site-uri si nu am gasit(poate nu am cautat unde trebuie).Ma gandesc ca ar fi de genul la rezervorul de benzina la auto.M-am gandit si la chestia cu un plutitor(de genul la WC) si cu un fir de nylon afara cu contragreutate... Totusi exista ceva facut mai profi putin... :cry: multumesc... Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Nu ai nevoie de fir cu contragreutate, sistemul acesta se poate bloca in timp.Cel mai simplu e o gaura in capac si bucata de polistiren in care infingi o tija de plastic/lemn/metal, tija osciland in sus si in jos in functie de nivelul de lichid Link spre comentariu
todorovicm Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Salut lorik199 si multumesc pt raspuns...Sa stii ca mai pus pe ganduri, cu ideea ta.Studiez problema, sa fac semn cu "verde"la plin si cu vopsea "rosie" la scaderea apei.Ai avut dreptate cu"firul".Are cineva asa ceva cu contragreutate si nu merge ok.Oricum multumesc.Am o"bila"din alea pt.WC,din poliester.Voi introduce o tija ,cred ca din lemn ca e mai usor si pt."bila". Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Cu bila o sa ai probleme, pt ca se v-a inclina si tija se v-a bloca, cauta o bucata patrata de poliester care sa stea drepta pe suprafata apei Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Totusi exista ceva facut mai profi putin...Electronic, cum este cel din *.pdf sau o ţeavă din sticlă sau plastic transparent ca cel din poză:Sau ideea de aici: http://www.syscom18.info/Articol.asp?ID=102 Modul_indicator_nivel_apa.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum