Vizitator ecouter Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Buna seara !Nu ma pasioneaza radiourile , cu atat mai putin cele rusesti !Nu inteleg cum trebuie alimentat radioul asta !Am lipit firele de la bateria de 9v la cosele de pe cablaj, si apoi am vazut ca firul de la ''+'' nu duce nicaieri pe cablaj decat in mufa aia mare cu 2 pini care din cate am inteles serveste pentru incarcarea bateriei sau ..acumulator !E posibil ca traseul de masa de pe cablaj sa fie defapt cel care trebuie pus la ''+'' ?!Vad ca mai exista un fir albastru care vine lipit pe mufa jack !Posibil sa aiba vreo legatura cu alimentarea ? Nu canta nimic!Nici nu are cum pentru ca ''+'' nu duce nicaieri!Chiar nu ma pricep !Poate ma ajuta cineva ?! Link spre comentariu
adi1967 Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Plusul ar trebui sa fie la masa ,iar minusul la intrerupatorul de pe potentiometru. Link spre comentariu
Vizitator ecouter Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Da, asa a fost . Plusul era pe traseul de masa !L-am rezolvat!Si de la potentiometru firul rosu trebuia la masa!Era al unui coleg de munca de-al lu' taicamio .....!Multumesc mult ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum