Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura in tabla subtire!

manely

Postări Recomandate

Salut!Am un aparat de sudura bobinat, are 2 mediane inseriate pe secundar, pe una are amperaj mai mic(cu electrod 2,5 merge perfect) iar pe cealalta amperaj mai mare(cu electrod 3,5).Cum as putea sa modific acest aparat de sudura(de preferat fara sa o rebobinez sau fara prea multi bani) ca sa pot suda tabla subtire fara sa o gauresc? mai exact tabla de dacie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

2

• Dr.L

1

• gauss

1

• doru77

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Dulgherul

cred ca cel mai simplu pt tine este cu rezistente pt a scadea amperajul si electrod de 1,6 max dar tot iti trebuie o mana buna.daca iti permite bugetul ideal este un aparat de sudura mig/mag cu sarma de 0.6 sau max 0.8 si gaz protector amestec de co2 si argon,la nivel de hobby nu este foarte scump un asemenea aparat.eu pt a reduce amperajul folosesc o rezistenta de kantal de la niste cuptoare de coacere ceramica ,o pun pe masa si scurtand sau facind mai lunga rezistenta scad sau cresc ampperajul pana gasesc amp corect.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări