Vizitator cipry60 Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Am un DVR fuho SA 16C0 si un router ptr. internet de la romtelecom huawey hg655b - am reusit sa setez routerul ptr. a vedea dvr-ul pe internet(evident din alta parte, nu cu conexiunea de la romtelecom) adica vizualizare de la distanta.Am facut toate setarile corecte si totusi nu vad pe net decat 4 camere din componenta dvr-ului , primele 4 canale, indiferent ce setari i-as face.Am folosit DMZ ptr. a putea vizualiza pe internet camerele de supraveghere.Are cineva o idee cat de mica despre care ar fi cauza pentru care nu vad pe net toate camerele care le am instalate?(sunt 6 in total) Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Problema pare din dvr. Cele 6 canale se vad in reteaua locala? Folosesti softul dvr-ului sau altceva? Deblocheaza toate cele 16 canale si vezi ce se intampla (presupun ca are 16 canale din notatie). Programul dvr-ului pare facut pentru LAN, daca am inteles bine, poate e cazul sa folosesti optiunea routerului, daca exista, prin care sa-i indici ca este un server acest dvr si sa-i rezervi port (sau port forwarding), nu sa faci dmz pe ip. Link spre comentariu
Vizitator cipry60 Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 stressmaker merci pentru atentia acordata, dar nu-mi spui nimic nou ,daca mergea cu fordwardare de port nu faceam cu zona demilitarizata(DMZ) dar nu a vrut, sunt pacatoase al draq routerele astea folosite de romtelecom...evident ca vad toate camerele pe monitor, evident ca au toate ok-ul sa fie vazute pe net din setarea dvr-ului , folosesc un netviewer , soft al dvr-ului si nu pricep cine ar putea fi de vina , de ce se vad numai 1, 2, 3, 4 ,cine "taie" vizualizarea restului camerelor? Am pus intrarea semnalului video de la camere si in alte intrari( 7,8,9....16)se vad numai 1,2,3,4 pe internet ,iar neavand semnal video in ele se vede locul negru , nici vorba sa se vada urmatoarele ,restul parca sunt oprite de ...ceva.P.S.Am inercat sa le vad pe LAN cu acelasi soft , nici pe LAN nu se vad decat primele 4... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Poate nu v-am spus nimic nou dar nu aveam de unde sa stiu ce ati incercat si ce nu, de aceea am intrebat, sa inteleg eu. Daca si in lan face acelasi lucru routerul nu e de vina pentru ca in lan routerul nu este decat un switch care lucreaza la viteza maxima si atat. Am o ipoteza. Probabil ca undeva, prin partea de comunicare intre dvr si calculatorul cu softul de vizualizare este o problema de "limbaj" ca sa ma exprim asa. Ori dvr nu "stie" sa-i spuna softului "am 16 canale afiseaza-le pe toate" ori softul nu interpreteaza corect informatia primita de la dvr. Pot banui ca dvr e setat pe "default" cu 4 canale ori softul este pe default. De aici deduc doua situatii. Prima este sa cautati alta varianta de netviewer, situatie usor de rezolvat, iar a doua este sa actualizati firmware-ul la dvr. Link spre comentariu
Vizitator tehnostore Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Am avut aceeasi problema cu un DVR mai ieftin. In LAN totul era OK. Din internet apareau probleme. Uneori nu puteam vizualiza decat un singur canal. Am observat ca unele DVR-uri devin sensibile la tipul si versiunea browserului utilizat pentru accesare.Am rezolvat problema facand un down-grade la IExplore. Era singurul browser cu care lucra cat de cat "omeneste".Multa bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum