Vizitator SyNcRoN_the second Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 pardon, reformulez : cel din constructia :1.o bobina receptoare 2.un preamplificator audio 3.un minidifuzor(microcasca) de 300 ohmi sau difuzor de 30ohm inseriat cu o rezistenta de 270 ohmi 4. bateria de 1,5v tip ag4 [/u] Link spre comentariu
Vizitator Marisel Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 De unde se pot procura microcastile?k nu cred k i-ar conveni cuiva sa cumpere o proteze auditiva.. :yawinkle: Link spre comentariu
schnapy Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 http://www.tvproducts.ro/produs.php?id_ ... 068&cauta= E destul de ieftina... Link spre comentariu
schnapy Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Intregul proiect: http://seniordesign.engr.uidaho.edu/200 ... /index.htm O schema "romaneasca" gasita pe net este ce de mai jos: Link spre comentariu
deagle_alin Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Shi pe ce frecventa este ??? Link spre comentariu
schnapy Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Dupa cate stiu eu ar trebui sa mearga pe orice frecventa. Link spre comentariu
Vizitator dark2peu Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 LUC da-ne cateva detalii despre schema ta(ce-a cu casca+bobina+bateria) Functioneaza? cum este legata bobina de baterie? mai sunt si alte componente...??contacteaza-ma te rog pe yahoo messenger. id: diner87Later edit:Ofer 3conturi de vorbit in straintate si in romania pe orice numar. 30min pe zi..valabil 1an! celui care ma ajuta sa construiesc (chiar si cu informatii) a unei microcasti! :prayer: Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 De ce nu vorbesti direct cu el si iti cumperi una gata facuta :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator storcky Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 stie cineva cum este facut amplificatorul la castile acelea cu vibratii pe timpan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum