dj cosmin Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 vreau sa modific masina de fum din cauza problemelor de pe placa de comanda. vreau so trec la fel ca la antarif80z. mio facut cineva schema cum trebuie facute legaturile si vreau sa stiu daca e corecta. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 am testat schema cu 2 becuri de 75w. in loc de pompa si arzator am pus bec.pana ce termostatul decupleaza becul(arzatorul) functioneaza la putere maxima(cei75wati ai becului), dar dupa ce decupleaza termostatul si cuplez pompa acestea(pompa,arzatorul) functioneaza subalimentate. asa trebuie sa se intample? Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 am terminat de modificat masina de fum. am pastrat placa de comanda care avea lipituri reci, dar am schimbat termostatul. cand masor cu multimetrul tensiunea de pe rezistenta imi arata 400V. am masurat cu multimetru profi de la un atelier si imi arata 230. iar la pompa imi da eroare la citire cu multimetrul meu.....(asta ar insemna tensiune de peste 650V, care ii poate citi multimetrul) am motiv sami fac griji sau multimetrul meu e de rahat? Link spre comentariu
EDDIY Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 cel mai probabil multimetrul e de vina,e decalibrat.. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 dar cand masor la priza imi arata corect230. cel de la care aM luat multimetrul bun o zis ca mil inebuneste rezistenta... Link spre comentariu
EDDIY Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 e totusi o diferenta prea mare intre ce iti arata acest multimetru si ce iti arata cel despre care spui ca e profesional..230V e o valoare normala, fata de 400V care...de unde? d-apoi peste 650? despre ce masina de fum e vorba?se alimenteaza cumva trifazic sau are transformator ridicator de tensiune ?altfel nu ai avea DE UNDE sa ai o tensiune peste 230V.. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 e eurolite nh 30. se alimenteaza la 230v. si are doar un coborator de tensiune pt partea de comanda Link spre comentariu
EDDIY Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 atunci nu ai de unde sa ai acea tensiune,deci CLAR e multimetrul de vina..m-am amuzat la faza cu 'il inebuneste rezistenta',il inebuneste de ce,de cap? ,incearca cu unul mai performant,sa vezi daca si pe ala il 'innebuneste'.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum