Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare masina de fum

dj cosmin

Postări Recomandate

vreau sa modific masina de fum din cauza problemelor de pe placa de comanda. vreau so trec la fel ca la antarif80z. mio facut cineva schema cum trebuie facute legaturile si vreau sa stiu daca e corecta.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj cosmin

5

• EDDIY

3

Top autori în acest subiect

am testat schema cu 2 becuri de 75w. in loc de pompa si arzator am pus bec.pana ce termostatul decupleaza becul(arzatorul) functioneaza la putere maxima(cei75wati ai becului), dar dupa ce decupleaza termostatul si cuplez pompa acestea(pompa,arzatorul) functioneaza subalimentate. asa trebuie sa se intample?

Link spre comentariu

am terminat de modificat masina de fum. am pastrat placa de comanda care avea lipituri reci, dar am schimbat termostatul. cand masor cu multimetrul tensiunea de pe rezistenta imi arata 400V. am masurat cu multimetru profi de la un atelier si imi arata 230. iar la pompa imi da eroare la citire cu multimetrul meu.....(asta ar insemna tensiune de peste 650V, care ii poate citi multimetrul) am motiv sami fac griji sau multimetrul meu e de rahat?

Link spre comentariu

e totusi o diferenta prea mare intre ce iti arata acest multimetru si ce iti arata cel despre care spui ca e profesional..230V e o valoare normala, fata de 400V care...de unde? d-apoi peste 650? despre ce masina de fum e vorba?se alimenteaza cumva trifazic sau are transformator ridicator de tensiune ?altfel nu ai avea DE UNDE sa ai o tensiune peste 230V..

Link spre comentariu

atunci nu ai de unde sa ai acea tensiune,deci CLAR e multimetrul de vina..m-am amuzat la faza cu 'il inebuneste rezistenta',il inebuneste de ce,de cap? :ras: ,incearca cu unul mai performant,sa vezi daca si pe ala il 'innebuneste'..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări