Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Va salut cu respect. Am o problema. Windows-ul nu recunoaste CD-rom. CD-rom bun. Cum reinstalez windows? Multumesc mult. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Poate ca este cablul de transfer date defect .....ide sau sata ....! incercati cu alt cablu Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Cablul este bun. L-am verificat in alt computer. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Cablul este bun. L-am verificat in alt computer.in bios la boot-are este detectata unitatea de cd-rom? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Incercati si cu unitatea optica din acel computer unde ati verificat cablul,sau poate ca este problema din bios nu este setat sa booteze de pe cd prima oara si este pus hdd ul primul ! Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 In BIOS apare : Post errors NO HALT ON ANY ERRORSOrdinea de butare este buna. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Va salut ! Dar hdd-ul si cu cd-rom pe ce este,este pe sata sau pe ide ???Asteptam aceasta informatie !!! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 de multe ori daca sunt pe aceeasi panglica si hdd-ul si cd-rom intra in conflict si nu il gaseste decat pe unul din cele 2 asta in cazul in care sunt pe IdE Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 HDD este pe SATA Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Dar cd-rom este tot pe sata sau este pe ide ?Dar ne spuneti si noua ce aveti dvs, adica aveti pc-u sau laptop cu problema aceasta pentru ca nu prea ne-ati spus . Asteptam !! Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Mi-ar place un leptop. Am un PC chinuit de baiatul meu. CD-ROM-ul nu este pe SATA. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Pai atunci daca aveti pc-u,va rugam sa ne spuneti si noua ce placa de baza aveti in acest pc-u ???? Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 FUJITSU SIEMENS. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Da,dar FUJITSU SIEMENS este marca pc-ului dvs,noua ne trebuie modelul placi de baza a dvs. Link spre comentariu
Vizitator tehnostore Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Daca unitatea optica nu este "vizibila" in bios problema este hardware (placa de baza, cabluri, setari master/slave... etc)Daca unitatea optica este vizibila in BIOS (apare listata in sectiunea IDE Devices) problema tine de sistemul de operare.Sa fie bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum