Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAX5406 pe limba incepatorului

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

ajutati un amator de senzatii tari sa fie fericit :weedman: in datasheet-ul acestui integrat, la pagina 18 mai exact, apare tabelul :

Posted Image

pe aceasi pagina mai apar si niste formule de calculat "Bass si Treble Turnover Frecquencies" si as avea nevoie de ajutor in decodarea acestor informatii :supz:

1. Ce e aceea "Turnover Frecquency"?

2. Din tabele reiese ca pentru un Bass cat mai proeminent sa folosesc C de 0 nF si pentru Treble maxim "Open" ?

3. 0 nF inseamna scurt si open inseamna in aer?

numai bine :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

Inca o intrebare: in tabelul cu legenda pinilor circuitului integrat (pagina 11) apare mentionat atat Analog Ground cat si Digital Ground. Analog Ground-ul este cel de la intrarea de sunet, alimentare sau care? Si care este Digital Ground-ul ?Help me !!! :smt006 atasez si datasheet-ul:

Link spre comentariu

in pag.18 sus ai schema corectorului Baxendall care e in integrat.. tu doar modifici valorile celor doua condensatoare..iar frecventele sunt cele de "taiere" pentru filtrul trece sus si trece jos.. in pagina 7 sunt graficele cu caracteristica de transfer si sunt indicate si valorile condensatoarelor... iar la pagina 24 ai schema tipica de aplicatie..si se vad conectarile pinilor :supz: eu as alege frecventele de taiere la inalte si joase la 1kHz..aaaa.. si formula e una clasica a filtrelor (vezi http://www.niqro.as.ro/boxe_active.htm )

PS: daca vrei sa simulezi un corector de ton poti folosi softul Tone Stack Control (un link e la http://www.tehnic.go.ro/ton.htm )

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

multe dintre intrebarile de mai sus le-am clarificat cu ajutorul unor prieteni de pe forum (mc baieti) si in curand o sa postez concluziile mele. mai reveniti :supz: :rock: :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări