Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa audio usb

relucavnic

Postări Recomandate

Am o placa audio usb de aia cu 20 lei ca si un stick si as dorii sa stiu daca as pune in fata alimentari adica pe pinii de plus si muinus 5v un condensator de filtraj nu s-ar auzi mai clar si fara bazaituri la volum mic?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

3

• Spitfire

2

• EDDIY

2

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Acel zgomot la volum mic nu va fi atentuat de condensator de filtrare, oricum tensiunea acolo este destul de filtrata, cauza ar putea fi mai degraba zgomotul de comutatie de la sursa care este posibil sa nu fie suficient de bine filtrat, sau o calitate foarte slaba a acelei placi, eu as banui varianta a 2-a, am avut si eu asa ceva si am aruncat-o destul de repede, e o porcarie si nimic mai mult, 20 de lei dai, 20 de lei face.

Link spre comentariu

alea sunt execrabile,cat dai atata face

Deloc, am cumparat pt. cineva cu o placa defecta la un laptop ,o astfel de placa de sunet USB cu 15 lei, am ramas uimit cat de bine se poate auzi, mult peste o placa de sunet veche (Creative CTxxxx, interna, pe PCI)! O alta astfel de placa pe USB se auzea insa cu zgomot de fond la volum mic.Paradoxal, trebuie sa cautati una FARA nici un fel de condensator electrolitic inauntru(de regula se vede prin plasticul transparent al stick-ului daca are sau nu condensatori).
Link spre comentariu

A mea nu are nici un condensator electrolit dar totusi cand stau cu castile pe cap la volum mic parca ceva bruiaza cat despre ea la volum mare sau pe sistem se aude peste asteptari cu un bass foarte frumos.

Link spre comentariu

am avut ocazia sa ascult 2 astfel de 'minuni' si din pacate nici una nu mi s-a parut macar 'decenta'..poate am avut ghinion la fel ca si colegul care a deschis postul,la pretul asta probabil sunt "cum le nimeresti" ,nu inteleg totusi faza cu condensatorul,de ce sa nu aiba?

Link spre comentariu

Am testat doua, cea care avea doi condensatori electrolitici se auzea slab calitativ, iar cea mai simpla, fara electolitici se auzea impecabil. Daca nu am renuntat la placa de sunet pe PCI(desi am una buna!) este doar pt. faptul ca jucaria pe USB nu are audio in, are doar audio out si intrare de microfon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări