Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe cu Difuzoare ScanSpeak

Vizitator acrobatu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

7

• Sharky

3

• Shambala

2

• Yoshiro

2

Top autori în acest subiect

Si eu sunt de parere ca dupa valorile componentelor si din graficele prezentate de alti constructori seriosi, la prima vedere, nu pare ok schema filtrului dpdv al dosarului tehnic. Repet la prima vedere.In rest cum suna, doar o auditie poate decide asta.Poate daca tot ai investit atata poate vei investi si vreo 200-300RON intr-un microfon de masura, ca softuri de masura se tot gasesc si nu costa.Vei vedea exact cum sta treaba si vei putea identifica problemele mult mai usor.

Link spre comentariu
Vizitator acrobatu

Este doar calculat,nu sau facut masuratori,cel ce a facut schema filtrului cunoaste f bine difuzoarele,a lucrat cu ele,de auzit,se aude zic eu f bime,dar mai ramane sa vina si altii sa-si dea cu parerea.Da o sa-mi iau un mic, si o sa fac si eu niste masuratori in viitor.

Link spre comentariu

Eu din cate te-am vazut pe forum mi-am dat seama ca iti place sa mesteresti.Nu ar strica sa cumperi un microfon de masura fie el si un behringer ecm8000 si sa te apuci sa le bibilesti.Nu e mare lucru sa construiesti un filtru dpdv fizic (lipit componnte), de masurat iar nu e prea mare problema.Sfaturi gasesti fie pe net, fie intrebi aici!Nu strica un subiect - tutorial despre masurarea boxelor.Repet, sunt doar sugestiile mele, cum as face eu, fara sa critic intr-un fel sau altul ce ai tu acolo. Daca as avea ocazia sa le ascult altfel s-ar pune problema, dar din pacate distanta e cam mare, iar timpul pentru asemenea activitati limitat. Dar cine stie ce ne rezerva viitorul.Orice ar fi, materialele folosite in proiect sunt exceptionale si promit rezultate pe masura.

Link spre comentariu

Cei cativa useri "cu experienta" de pe forum ar fi trebuit sa isi dea seama atat dupa componente cat si dupa schema, cine a furnizat-o :)

normal,dar nu mai conteaza,nu are rost sa ii facem omului strespasiunea nu are pret si unii stiu astamai multe nu se pot face nici pe forum,decat sa servim firimituri si pareriasta e
Link spre comentariu
Vizitator acrobatu

Felicitari ,foarte frumos lucrate,vad ca sunteti din Bragadiru dau si eu o fuga sa le vad live,eu sunt din Jilava :rade: ! :aplauze

Nu sunt in Bragadiru acum,sunt in Salaj(aproape de cartierul Rahova),imi spui odata cand vrei sa vi si daca sunt liber,te astept
Link spre comentariu

Ma refeream la un topic tu incerci sa masori, noi iti dam sfaturi care raman si pentru altii care au ochi sa citeasca.Tutoriale vezi ARTA sau holm impulse response. Un google search pt ele...Mai bine de atata nu se poate explica.

Link spre comentariu

Un ECM8000 e f bun ptr masuratori daca se respecta anumite reguli de proximitate si nivel. La nivele mici se pot folosi 2 baterii de 9V inseriate ptr un phantom power super curat. Un preamp e destul de usor de construit avand in vedere sensitivitatea mare a microfonului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări