Vizitator bogdanbuc Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 buna sunt nou pe aici si o problema.Am un pc:core 2 dou e84003gb ddr3nvidia 8800gtasrock g41m-vs3-r2.0Problema e ca nu pot instala windows 7 imi da o eroare in momentul copieri fisierelor sau daca nu la expanding files si la windows xp blue screen bad head post sau 000050 sau 00019 daca am retinut eu bineAstept o solutie daca se poate.va multumesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Incearca sa bagi XP daca face la fel atunci ai Ram defect ori in cel mai rau caz placa de baza condesatori obositi eventual un Hdd cu probleme! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Buna seara ! 1 : Daca aveti doua memori ram in acest pc-u, atunci incercati numai cu cate o memorie ram . 2 : Cu un alt cd-u/dvd-u cu windwsul ati incercat ??? 3 : Daca aveti numai o singura memorie ram,atunci incercati si cu alta memorie ram .Multa bafta va doresc !!! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Mai degraba decat ram-ul, problema e de la HDD. Incearca instalarea pe alta partitie si daca ai date nesalvate, da install fara formatare. Daca merge, ai bad-uri pe partitia unde voiai sa instalezi.N-ai spus...PC-ul l-ai mai folosit sau l-ai luat de la cineva? In cazul ca ai bad-uri mergi la un amic, pune hdd-ul la PC-ul lui sau eventual printr-o interfata pe USB, da-i un format low din Disk Management si daca refuza, e clar ca a crapat. Prin aceeasi interfata ATA/SATA-USB poti testa si unitatea optica (poate prafuita, poate cu laserul dus...). Fara HDD si unitate optica, poti testa ram-ul cu un win7live sau un XP live pe un stick. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 HDD-ul e setat AHCI sau nativ IDE? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum