relucavnic Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am nevoie de cineva care sa imi probeze 3 placi de baza si sau daca se poate sa le si repare. Toate 3 placile au acelasi defect nu redau semnal video. As dori pe cineva cat mai aproape de mine baia mare sau macar maramures.Va multumesc. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am nevoie de cineva care sa imi probeze 3 placi de baza si sau daca se poate sa le si repare. Toate 3 placile au acelasi defect nu redau semnal video. As dori pe cineva cat mai aproape de mine baia mare sau macar maramures.Va multumesc.Le pot testa eu dar sunt din Zalau Eventual daca este zapada la Cavnic dau eu o fuga pana acolo Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Daca nu gasesc pe nimeni pana atuncea puteti sa vedeti ce problema au. Link spre comentariu
sile2288 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 reworck cip northbridge ,condensatori devalorizati,tranzistori mosfeti dusi,sau in ultimul rand daca nu ai erori de bip sar putea sa trebuiasca sa rescri biosul "flash" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum