mihun70 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am o boxa din asta,cu putin noroc,fac rost si de perechea ei.Poanta e ca nam nici o valoare in ceea ce priveste puterea si gama de frecventa.Am sa atesez niste poze,poate stie cineva ce si cum despre boxa cu pricina.Eu vreau sa o folosesc la chitara,sa fac un amplificator de chitara,iar cei de acolo m au trimis cu pozele aici. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Pare să fie o fostă boxă din seria Maxim, însă puterea e mică, vreo 12W dacă nu mă înşel, deci merge un amplif pe lămpi, de 10W. Link spre comentariu
mihun70 Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 12w?abia intind mana ca sa i ating diametru...:-?da,cam asa arata!alea is ale tale?ce tweeter foloseste?as avea nevoie si eu de unu sau 2 tweetere.ar fi bun pentru amplificator de chitara? Link spre comentariu
George Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Vezi ca ai un mesaj privat de la mine. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Pozele sînt de pe net, n-am eu acele difuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum