relucavnic Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am un presario CQ61 110SL am instalat windows xp pe el dar nu am driverele placilor daca poate cineva sa ma ajute. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am un presario CQ61 110SL am instalat windows xp pe el dar nu am driverele placilor daca poate cineva sa ma ajute.Site-ul oficial da drivere doar pentru Win7 si Vista. Pentru XP nimic. O sa fie cam greu de gasit drivere pentru XP in aceste conditii. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am vazut si eu ca pe site-ul oficial nu imi da pentru Xp de aceea intrebam aicea pentru ca credeam ca cineva a incercat asa ceva si are driverele pentru ca windows 7 nu imi place eu m-am obisnuit cu xp-ul si doream sa raman tot la el. Cand mi-am luat leptopul nu stiam ca nu o sa gasesc drivere pentru xp. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Mai este o solutie, cauti dupa producatorul chipset-ului. De exemplu, la placa de retea te uiti ce model este chip-ul, sa zicem RTL8139, atunci cauti pe site-ul realtek driverul respectiv.Ca sa vezi aceste informatii trebuie sa iti instalezi pe laptop Aida64. Link spre comentariu
2informaticos Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Personal nu-mi plac softurile astea si nu le vad rostul...Intri in Device Manager si la Details pt dispozitivul in cauza, copiezi (Ctrl+C) sirul de caractere care identifica ceea ce trebuie sa cauti in Internet.Bagi in Google si ai sa gasesti o multime de rezultate; ai sa vezi ca multe lume instaleaza XP pe masini fara suport in pagini oficiale.De multe ori se folosesc inclusiv drivere de Vista, cu instalare manuala bineinteles; pe automat nu le inghite XP. Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Personal nu-mi plac softurile astea si nu le vad rostul...Intri in Device Manager si la Details pt dispozitivul in cauza, copiezi (Ctrl+C) sirul de caractere care identifica ceea ce trebuie sa cauti in Internet.Bagi in Google si ai sa gasesti o multime de rezultate; ai sa vezi ca multe lume instaleaza XP pe masini fara suport in pagini oficiale.De multe ori se folosesc inclusiv drivere de Vista, cu instalare manuala bineinteles; pe automat nu le inghite XP.O informatie bine venita, personal nu am incercat pana acum varianta asta, m-am descurcat destul de bine cu Aida64, o sa incerc pe viitor si varianta ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum