Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Presario cq 61 110sl

relucavnic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grabiel

3

• relucavnic

2

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Am un presario CQ61 110SL am instalat windows xp pe el dar nu am driverele placilor daca poate cineva sa ma ajute.

Site-ul oficial da drivere doar pentru Win7 si Vista. Pentru XP nimic. O sa fie cam greu de gasit drivere pentru XP in aceste conditii.
Link spre comentariu

Am vazut si eu ca pe site-ul oficial nu imi da pentru Xp de aceea intrebam aicea pentru ca credeam ca cineva a incercat asa ceva si are driverele pentru ca windows 7 nu imi place eu m-am obisnuit cu xp-ul si doream sa raman tot la el. Cand mi-am luat leptopul nu stiam ca nu o sa gasesc drivere pentru xp.

Link spre comentariu

Mai este o solutie, cauti dupa producatorul chipset-ului. De exemplu, la placa de retea te uiti ce model este chip-ul, sa zicem RTL8139, atunci cauti pe site-ul realtek driverul respectiv.Ca sa vezi aceste informatii trebuie sa iti instalezi pe laptop Aida64.

Link spre comentariu

Personal nu-mi plac softurile astea si nu le vad rostul...Intri in Device Manager si la Details pt dispozitivul in cauza, copiezi (Ctrl+C) sirul de caractere care identifica ceea ce trebuie sa cauti in Internet.Bagi in Google si ai sa gasesti o multime de rezultate; ai sa vezi ca multe lume instaleaza XP pe masini fara suport in pagini oficiale.De multe ori se folosesc inclusiv drivere de Vista, cu instalare manuala bineinteles; pe automat nu le inghite XP.

Link spre comentariu

Personal nu-mi plac softurile astea si nu le vad rostul...Intri in Device Manager si la Details pt dispozitivul in cauza, copiezi (Ctrl+C) sirul de caractere care identifica ceea ce trebuie sa cauti in Internet.Bagi in Google si ai sa gasesti o multime de rezultate; ai sa vezi ca multe lume instaleaza XP pe masini fara suport in pagini oficiale.De multe ori se folosesc inclusiv drivere de Vista, cu instalare manuala bineinteles; pe automat nu le inghite XP.

O informatie bine venita, personal nu am incercat pana acum varianta asta, m-am descurcat destul de bine cu Aida64, o sa incerc pe viitor si varianta ta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări