Vizitator geogeo Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Parerea mea este ca iti trebuie mai mult de o schema pentru asta, cel mai simplu se face cu mcu si iti trebuie si un soft, daca nu te descurci, te ajut eu. Nu disting din filmare, cate grupuri de leduri sunt?Salut .Multumesc tuturor pentru raspunsuri si idei ,am avut ceva probleme de aceea nu am mai comunicat cu dvs.=====================================================================================Sunt de acord cu dvs ca trebuie sa folosesc un pic sau atmega.Problema este alta, cine imi scrie softul, de restul ma documentez si-l programez eu.Schema "LED_KNIGHT_RIDER" cu 20 de leduri ar fi suficient pentru ce imi trbuie dar vreau sa se aprinda exact ca in linck-ul de pe youtube Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 E bine ca dupa 2 ani inca n-ai renuntat la idee...pe mine ma incerca asa o banuiala ca intre timp ai schimbat si masina Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Schema "LED_KNIGHT_RIDER" cu 20 de leduri ar fi suficient pentru ce imi trbuie dar vreau sa se aprinda exact ca in linck-ul de pe youtubePune pe un bradboard si vezi cum se aprind ledurile...L.E. Na! Varianta imbunatatita, color... Si un hex nou, i-am adaugat salvare in EEPROM la setari. Sa probezi peste 2 ani sa ne spui cum merge Knight.hex.txt Link spre comentariu
Vizitator geogeo Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 un an si cateva luni promiteti sa nu inchideti topicul si masina o mai am ha...sper sa nu o vand pana termin eu projectu' asta -----------Adica shema aia knight rider inbunatatita , se aprind ca in linkul de pe youtube? Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Daca mai intrebi o data il sterg! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 ..sper sa nu o vand pana termin eu projectu' astaNici o sansa,semnalizarea asta desteapta ii va creste actiunile pe piata,altfel chiar nu merita vanduta Link spre comentariu
Vizitator geogeo Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Bine...nu mai intreb.....multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Sa cresti mare! Sa ne spui si noua ce rezultate ai obtinut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum