Vizitator Emin Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Salut..am si eu o intrebare: am un amplificator de chitara bass 180 w pe 4 ohmi, 100w pe 8 ohmi... la el am conectat un cabinet cu un difuzor de 250 rms, cu frq bass, 4 ohmisi as mai dori sa montez un difuzor de maxim 50w care sa scoata inalte/medii tot 4 ohmi...cum sa procedez? imi trebuie un filtru, condensator?....ps: vreau sa pastrez totusi transmisia pe 4 ohmi/180w a amplificatorului... Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 In primu rand pt un amplificator de chitara iti trebuie boxa cu difuzor Full-Range, in poza se pare ca ai un difuzor de subwoofer bun doar pt bass.In caz de vrei sa ai montezi si o medie sau tweeter lucrurile se complica.La medie iti trebuie camera de rezonanta separat facuta conform parametrii difuzorului.Iar la filtru varianta simpla este sa montezi un condensator sau daca vrei ceva mai de calitate se faci un filtru, difuzoru de medii si tweeterul influenteaza foarte putin impedanta finala a incintei. Link spre comentariu
Vizitator Emin Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am incinta pt difuzor de 165 mmMultumesc Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 ... as mai dori sa montez un difuzor de maxim 50w care sa scoata inalte/medii ...dt-300 http://www.google.ro/search?q=monacor+d ... 80&bih=933 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum