coman ion Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Va salut.Am primit de la un prieten vreo 20 buc de tz din titlu,banuiesc ca sunt 2SD5038,arata ca fl dar nu-i gasesc datele pe nicaieri ca sa vad la ce e bun.Are cineva un data sheet pentru el? Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Nu cred ca este 2SD5038 pentru ca nu exista, sigur e vorba de 3DD5038 http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... D5038.html Link spre comentariu
coman ion Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Aveti dreptate dle Calin,sigla producatorului corespunde.Totusi,dand cautare pe alldatasheet dupa termenul d5038 nu a gasit nimic,ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere ca 3dd5038 este pe sait.Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 dand cautare pe alldatasheet dupa termenul d5038 nu a gasit nimicEsti sigur? Uite cum arata cautarea dupa d5038 ...http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=D5038 Link spre comentariu
coman ion Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Am fost sigur dar nu mai sunt dle Remus68.Am dat din nou cautare si intr-adevar imi da ca in linkul dvs.Totusi in istoricul meu pe alldatasheet am d5038 la care a rezultat "no data" iar subiectele asemanatoare gasite erau circuite integrate..In sfarsit,inchidem ca pierdem timpul.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Intervin pt ca am recomandat de multe ori acest site care m-a ajutat f multAti dat comanda "match" si el a raspuns "no data" la cautarea cu exact d5038Avantajul este ca el cauta apoi si cu cuvantul dat inclus in alte denumiriSe vede ca el scrie sus "included"desi eu i-am dat cautare "match"Si in 3dD5038-o-a-n-d el subliniaza D5038Cel mai adesea de pe tranz si integrate eu dau cautare cu "end" pt ca de ex am avut acum integratul DM311 care de fapt este FSDM311Nu trebuie decat baleiat toata pagina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum