javer Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Salutare ,imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie problema pe care o am.Problema cu aceasta imprimanta este urmatoatrea : a ramas o coala blocata in interior am deschis capacul si am tras de foaie fortat pina a iesit nu intreaga ci pe bucati.Acum nu mai incarca coli din tava si cand incearca face un zgomot ca un carait.Daca ma poate ajuta cineva cu o idee despre ce defectiune ar putea fi vorba. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Nu cred ca ai reusit sa scoti toate resturile de hartie.O bucata mototolita a ramas blocata undeva.Trebuie sa scoti cartusul inainte de a debloca o hartie intepenita.De obicei, producatorul a imprimat pe capacul interior instructiuni de deblocare. Nu mai incerca s-o folosesti asa ca se duc rotile dintate. Cauta cu atentie si cu o lanterna, daca nu reusesti du-o la un centru care reincarca cartuse, foarte posibil sa stie ei mai multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum