Dr.L Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Pai daca C2 nu e low esr,se vede. Posibil ca o bobina de valoare mai mare (L1) sa mai reduca din spikeuri (delta I mai mic)Felicitari pt reusita!Pune si poze Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Da , sa traiti ! Placa 100x65mm Riplu2us/div 10mV/div Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Am observat ca ies mai bine pozele daca reduci luminozitatea spotuluiPune sonda si pe minusul cond pe care ai masurat riplul din pozaZgomotul de comutatie va fi diferenta dintre cele 2 valori pt ca o parte din semnal este captat de sonda prin inductie.Si daca pui in scurt varful sondei cu crocodilul de masa si o apropii de montaj tot ai acele zgomote de la comutatii. Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 O sa verific si problema cu zgomotul; Si-asa "sonda" e de toata jena.Deocamdata, pt cei (inca) entuziasti : Out 23.9V 2A , cu In 39.2V 1.52A - 47.8w / 58.584w = 80% randament , pt o sursa stabilizata cu piese la pret de kebab . Daca am masurat prost din cauza multimetrului, inseamna ca am masurat prost si intrarea si iesirea, caci am folosit acelasi multimetru. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 L1 și L2 ce bobine sunt???în poză se vede doar una... cam aduce cu una scoasă dintr-o sursă de pc...cumva ”trafulețul” cel mic e una dintre ele? Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Poza finala si corectata : L1 = 140micro L2= 1mili Placa: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum