MifTy Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 am primit de la un amic, cu ceva luni în urmă, o ”cutie cu maimuțe” care conținea, printre altele și ”obiectul” pomenit în titlu... mi-a zis că ”vezi că e și un multimetru în cutie, da e cam defect... dacă ți-l repari, ok, e al tău ”, și zilele astea, căutând altceva, ca de obicei, am găsit și cutia unde se afla UT2003-ul... mai are încă pagină la tatăl lui, care-i este mamă: http://www.uni-trend.com/UT2003.html dar în afara unui user manual și a unei poze, nu e nimic p-acolo... acum... are cineva idee unde găsesc schema lui? că un search pe google m-a amețit cu 3 pagini despre unreal tournament 2003!!! iar căutările pe elektrotanya sau eservice n-au returnat nimic... (puteam să jur că am mai postat un topic exact pe tema asta... dar nu apare nimic la search pe forum... bine, pentru alte modele de uni-t sunt destule, dar nu și pentru modelul ăsta...) Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 ... conform manualului, aceeași schemă ar trebui să fie valabilă pentru toată seria UT200x... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 cateva scheme de Unit AICI Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 m-am uitat deja acolo... o să mă uit mai pe îndelete, cu puțin noroc, una din ele e o variantă mai ”spălată” de ut200x, și am cu ce lucra...deocamdată, vreau să-mi termin odată sursa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum