Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

uni-t UT2003

MifTy

Postări Recomandate

am primit de la un amic, cu ceva luni în urmă, o ”cutie cu maimuțe” care conținea, printre altele și ”obiectul” pomenit în titlu...

mi-a zis că ”vezi că e și un multimetru în cutie, da e cam defect... dacă ți-l repari, ok, e al tău :rade: ”, și zilele astea, căutând altceva, ca de obicei, am găsit și cutia unde se afla UT2003-ul...

mai are încă pagină la tatăl lui, care-i este mamă: http://www.uni-trend.com/UT2003.html dar în afara unui user manual și a unei poze, nu e nimic p-acolo...

acum... are cineva idee unde găsesc schema lui? :d

că un search pe google m-a amețit cu 3 pagini despre unreal tournament 2003!!! :ras:

iar căutările pe elektrotanya sau eservice n-au returnat nimic...

(puteam să jur că am mai postat un topic exact pe tema asta... dar nu apare nimic la search pe forum... bine, pentru alte modele de uni-t sunt destule, dar nu și pentru modelul ăsta...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• briobit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

m-am uitat deja acolo... o să mă uit mai pe îndelete, cu puțin noroc, una din ele e o variantă mai ”spălată” de ut200x, și am cu ce lucra...deocamdată, vreau să-mi termin odată sursa... :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări