Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor modificare asm.

Ata

Postări Recomandate

Buna ziua.Am urmatorul asm si doresc sa schimb intrarea: RB0 cu RB6 .Unde trebuie sa mai modific in afara de: BSF PORTB,0 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISB Asa am schimbat: BSF PORTB,6 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISBdar mai trebuie undeva. Unde?.Multumesc.

CDI.txt

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ata

5

• 10vid

2

• sofian

1

• costi002

1

Top autori în acest subiect

Mentionez ca programul functioneaza, chiar daca da atentionari la asamblare, le da poate ca dupa ce este scris in hex, in montaj, prin bootloader se adauga date .Asa am vrut dar PORTB,0 nu este decat intr-un loc.

Link spre comentariu

In asmul asta, apare TRIS doar ca specificatie, inseamna ca este scris in alt fel. Am incercat asa: movlw B'11000011' ; bit 2,3,4,5 = o/p's, 0,1,6,7 = i/p's movwf TRISB ; set portB ;===================== BCF PORTA,0 ; !!Bank!! PORTA - TRISA - Unimplemented - Unimplemented BSF PORTA,1 ; !!Bank!! PORTA - TRISA - -----10K + ---- programare BCF PORTA,2 ; !!Bank!! PORTA - TRISA - Unimplemented - Unimplemented BCF PORTA,3 ; !!Bank!! PORTA - TRISA - Unimplemented - Unimplemented BCF PORTA,4 ; !!Bank!! PORTA - TRISA - Unimplemented - Unimplemented BSF PORTB,7 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISB - 6 mutat pe 13 -pickup BCF PORTB,3 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISB - 9 -30Khz-??? BCF PORTB,4 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISB - 10-Output Scr-Igbt BCF PORTB,5 ; !!Bank!! PORTB - TRISB - PORTB - TRISB - 11-Lednu merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări