ggi Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Salut !Stie cineva cum se programeaza ttelecomenzile acelea de MP3 player-FM transmitter ? Este vorba despre cele de tip card, care se folosesc in general la chinezarii. Am mai multe si am inteles ca se pot programa; le-as face pentru TV.Multam ! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 dupa ce au fost programate in fabrica nu ai ce sa le mai faci. nu sunt telecomenzi universale sa le poti schimba codurile si nici nu stii ce chip contin. Link spre comentariu
ggi Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Telecomenzile arata asa : http://images7.bizoo.eu/image/img360/sa ... 450837.jpg Am desfacut una si, intr-adevar, nu ai cum sa vezi ce cip e inauntru, in schimb scrie undeva un cod, cred ca de identificare : SC-2102E. Am citit pe undeva ca se pot reprogama, problema e ca nu imi mai amintesc unde... Daca e cineva care ma poate ajuta, Fac cinste ! Am vreo cinci si le-as folosi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum