Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am o problema cu PC

Vizitator cata21

Postări Recomandate

Vizitator cata21

Am si eu o problema cu calculatorul.aveam bineinteles virusi si am zis sa instalez windows.m-am pus sa instalez windows 7 se instaleaza prima parte pana cand vine faza aceea cu reboot now.se restarteaza calculatorul si problema ii ca chiar la prima imagine unde scrie sa dau dell sau f12 pt. a intra in bios se blocheaza calculatorul.precizez ca nu apas nici un buton doar pur si simplu astept si nu se incarca.ledul de la procesor sta stins,doar ca merge simultAN CU CEL DE LA dvd-rw,deci daca deschid dvd-rw se aprinde si ledul rosu de la procesor in rest sta inchis.m-am apucat eu si am scos piesele din calculator sa le curat,le montez la loc si aprind pc si tot degeaba ca nu functioneaza.am scos bateria de la bios,am tinut-o 10 sec si sa restartat bios si acuma cand verifica componentele ajunge la etapa de cheching cd-rom si imi zice ca nu detecteaza componenta.am pus pin la primary :(master si tot degeaba.ma gandesc ca poate fi HDD dus,deoarece ma gandesc ca la procesor sare peste HDD si se duce direct la DVD-RW si de aceea probabil doar cand este aprins ledul de la DVD-rw se aprinde si cel de la procesor.As vrea si eu o parere,orice se poate ca sa imi repar calculatorul ca disper... Va multumesc :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• grabiel

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Se blocheaza, probabil, pentru ca nu gaseste unul dintre device-uri. Scoate unitatea optica si lasa doar HDD-ul, vezi ce se intampla si vezi invers, scoate HDD-ul si lasa doar unitatea optica. Vezi la care etapa nu se mai blocheaza. Scoate-le si pe amandoua si lasa doar placa de baza, vezi asa daca trece peste faza cu blocatul.

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Reinstaleaza XP, vezi daca ai aceeasi problema. win7 ar trebui sa "vada" mult mai multe periferice, asa ca daca ai o varianta manarita de pe torent,mai bine renunta, e probabil sa aiba troieni si virusi cat incape.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări