andreidaniel Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Am inteles. La ce viteze mergeau videodiscurile? Erau si ele pe categorii? Dvs ati avut video disc/video player? Se auzea, se vedea bine?Vad ca iar a luat-o razna pick-up asta.. Iara mai face uneori figura culmea la acelasi disc ascultat merge o vreme bine,apoi iara clacheaza se poticneste..si culmea uneori daca il las sa se repete de cateva ori bune trece singur mai departe...nu mai inteleg nimic.... Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Nu stiu la ce viteze functionau, informatiile pe vremea accea erau greu de obtinut si nu stiu daca in toata tara era 100 de astfel aparate.Nu am avut ocazia sa vad direct, dar aveam o sursa care copia de pe el pe casete VHS si pe videoplayer rezultatul era aproape de nivelul vizionarii pe TV. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Videodiscurile de vinyl de 12" aveau 500RPM. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Incredibil! Dvs ati avut, dl. Remus? CD la cate rot/min se invarte? Are si el destule doar. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 In 1982 am fost invitat laTVBeograd si am realizat o emisiune in direct. Conducatorul grupului a primit cadou un disc de vinyl cu aproximativ 20 de minute din emisiune si am fost impreuna la serviciul tehnic unde i s-a inminat discul; ne-au facut si o proba sa vedem ce e pe disc. In Timisoara am vizionat o singura data discul prin 1986, aparatul fiindu-ne imprumutat de cineva care il primise cadou din Germania. De atunci nu mai stiu de soarta discului. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Asta e.. Vreme trece, vreme vine. Sa vedem acum cand avem CD, DVD, mini CD, mini DVD, ce soarta va avea si Blue RAY-ul..mai ales ca este si BD-DL de 50GB.PS: Ce calitate avea ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Definitie cam redusa a imaginii dar asta depindea si de calitatea aparatului care facea redarea, ale carui caracteristici habar nu am care erau. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Oricum mai mare de 300 de linii, cum la cel mai performant VHS la vremea respectiva. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Discutia este f interesanta dar cred ca ar trebui mutata intr-un thread mai potrivit decat unul cu preamplificatoare de doza. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Asta e .. Mai sunt si off-topicuri putin... Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 As vrea sa imi spuneti de ce aceasta schema se alimenteaza asimetric, si anume cu +14V si -10V. Ce modificari ar trebui facute ca sa se poata alimenta simetric la +9V -9V. Multumesc. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 ??????????? Link spre comentariu
alf Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Ce modificari ar trebui facute ca sa se poata alimenta simetric la +9V -9V. Destul de multe pentru a se asigura un PSF corespunzator tuturor tranzistoarelor. Pentru alimentare simetrica alege un corector RIAA cu OP. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Multumesc. Am acest modul si o sa ii fac un alimentator cu tensiunile necesare functionarii lui. Link spre comentariu
blezneag Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Buna, A facut cineva montajul asta? E ok? Avind in vedere ca unul din comert e destul de scump, as vrea sa fac montajul asta. http://sound.whsites.net/project06.htm Multumesc Chestia e ca am o mare, mare dilema. Pick-up=ul este un Pioneer PL 255, Sunt mai multe tipuri de preamplificatoare, cele ce se leaga direct pe doza, si altele de vin intercalate intre pick-up si amplificator. Eu am nevoie de al doilea preamplificator, sau poate ca gresesc. Lamuriti-ma si pe mine va rog. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum