strombi Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Buna Seara am cateva telefoane cu camera video care as vrea sa le iau camera video si sa o fac ca si camera de supraveghere pt vizorul usi,Se poate face? Si ce pasi ar trebui urmati pt a incropi acest montaj? Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 nu cred ca ai sa poti. cel mai simplu faci rost de o camera video mica cu iesire audio-video, o alimentezi, tragi un cablu la tv la intrarile de rca av sau la euroscart (eventual iei o mufa adaptoare) si cand vrei sa comuti pe camera dai din telecomanta pe AV si asta e tot. eu am facut chestia asta si functioneaza perfect. Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Am gasit camea video pt bara masini si ar intra pe vizor dar poate imi da cineva vreo idee cum pot face cu cea de la telefon. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Foarte simplu, vindeti acele telefoane si cu banutii luati pe acestea va cumparati o camera de supraveghere. Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Nu prea le cumpara nimeni ca au defecte au displayul spart etc.... Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Pai depinde,baga la sectiunea vanzari si o sa vezi,sau zi aici ce telefoane sunt si cu ce defect. Link spre comentariu
strombi Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 nokia 2760 display spart carcasa deterioratanokia 6080 probleme cu softu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum