andrei14 Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 salut! am si eu un difuzor de 5W de la o masinuta din aceea electica pentru copii si un integrat TDA2003, imi puteti da si mie niste scheme pentru a face un amplificator cu acestea.P.S. vreau sa fac un difuzor portabil pentru telefon. Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Uite aici o schema si o varianta de cablaj. http://ashadblog.blogspot.ro/2011/05/am ... -2003.html .nu stiu daca e recomandat tipul acesta de difuzor, banuiesc ca e unul de slaba calitate, dar poti incerca. si a doua chestie , tda-ul se alimenteaza la 12 v, si banuiesc ca nu prea e comod sa cari 8-9 baterii de 1,5v sau un acumulator de 12 v.... mai bine te orientezi la ceva cu tensiune mai mica de alimentare. poti dezmembra mai simplu un radio sau casetofon portabil, introduci semnalul de la tel la potentiometrul de volum al acestuia si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 lm386 cred că ajunge. aveam şi eu prin liceu aşa ceva, şi eram tare mândru . sau tda2822 e stereo. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 S-a vorbit aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=130924 despre CI-ul asta, puteai cauta si tu macar pe prima pagina inainte sa deschizi subiect nou, si-l gaseai... in fine citeste ce s-a scris acolo, este deja postat de catre mine pdf-ul integratului in care ai toate informatiile necesare sa il pui in functiune. Link spre comentariu
andrei14 Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 multumesc foarte mult pentru ajutor Link spre comentariu
andrei14 Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 montajul de pe ashad blog la cati volti se alimenteaza? Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Poti alimenta cu 9...14volti de la o sursa care sa asigure un curent de minim 1A. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Daca va e de ajutor va adaug si eu o schema tot cu TDA 2003 eu personal am facut acest kit si merge foarte bine. http://electronics-lab.com/projects/aud ... index.html Link spre comentariu
andrei14 Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 era mai de ajutor daca o scriati mai devreme,ca din pacate am cumparat deja piesele... Link spre comentariu
andrei14 Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 dar totusi pare mai simpla si are si potentiometru (pentu volum banuiesc) iar acele piese taiate cu X (nothing) nu trebuie puse de loc sau trebuie o punte (sarma ai acare face legatura intre 2 gauri din pcb)? Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Alea cu x nu trebuiesc puse,puneti exact ce se vede pe schema.R1 : 6 Ohm O puteti pune mai mare nu e musai de 6Ohm eu am pus una de 18,mi-a fost lene sa bobinez nichelina pe miez... Link spre comentariu
andrei14 Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 adica nu trebuie pus nimic!? tare! totusi sunt destul de putine piese,dar le-am dat pe cele anterioare unui prieten si am hotarat sa-l realizez pe acesta,multumesc foarte mult...P.S.:cum adica sa bobinezi nichelina pe miez? Link spre comentariu
andrei14 Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 eu tot nu inteleg,daca acele piese nu trebuiesc puse,atunci ce se intapla cu locul lor(de ce nu au modificat PCB-ul?) Link spre comentariu
andrei14 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 am o problema: Care este diferenta dintre TDA2003v,TDA2003A,TDA2003L...etc? Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Litera de la sfarsit indica o caracteristica aparte, litera L indica " lead free" de ex, alta litera poate indica forma dupa care sunt indoite picioarele. Poti cauta si singur scrii tda 2003... si vezi ce zice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum