Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu incarcare moto 6V

Vizitator electromatic

Postări Recomandate

Vizitator electromatic

Daca aveti prin arhivele voastre, ajutati-ma si pemine cu o (niste) schema(scheme) de releu electronic de incarcare pentru motocicleta pe 6V (Simson, MZ)Sau daca stiti daca exista de vanzare pe undeva...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

• draku

1

Vizitator electromatic

Daca aveti prin arhivele voastre, ajutati-ma si pemine cu o (niste) schema(scheme) de releu electronic de incarcare pentru motocicleta pe 6V (Simson, MZ)Sau daca stiti daca exista de vanzare pe undeva...

Scuze, mi-a scapat: releu de incarcare pentru curent continuu, 6V
Link spre comentariu

esti tare la completarea asta.. unde ai vazut tensiune alternativa pe masini/motociclete?si alternatorul are o punte si tot tensiune continua se foloseste..banuiesc ca ai dinam :prayer:

Link spre comentariu
Vizitator Zala

daca e dinam..e mai nasol

Intreb si eu ca nestiutoru' : de ce e mai nasol cu dinam? Deosebirea de alternator este ca dinamul e cu perii + colectori si redreseaza singur curentul prin miscarea mecanica. Alternatorul e o sigura perie fara colector si redresarea e cu diode. Daca vrei poti pune diode si la iesirea dinamului ca nu cred ca il incurca cu nimic. :yawinkle:
Link spre comentariu
Vizitator electromatic

esti tare la completarea asta.. unde ai vazut tensiune alternativa pe masini/motociclete?

Mobra si altele, care au magnetou :goodman:
Link spre comentariu
Vizitator electromatic

era vorba de modul de reglare a tensiunii.. in fine.... am gasit o schema in almanahul Tehnium din 1988 :supz:

Mulţumesc multAsta era
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator electromatic

poti incerca un conjunctor-disjunctor electromecanic pt 6V de la Trabant

pai chestia e ca eu voiam electronicoricum, am rezolvat deja, multumesc tuturor pentru ajutor :prayer:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări