Vizitator andipanda Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Buna seara. Ma scuza-ti pentru intrebarea care urmeaza s-o postez pentru ca sunt foarte neexperimentat, intrebarea: Deoarece sunt fan B&O si Philips as vrea sa stiu daca philips se mai afla pe piata televizoarelor pentru ca am gasit pe net ceva de genul ca philips se retrage de pe piata televizoarelor pentru ca nu mai este rentabil pentru ei, as vrea sa stiu daca este o greseala ceea ce am gasit despre philips ca s-ar retrage de pepiata televizoarelor si vreau sa stiu daca s-au aflat intotdeauna pe piata televizoarelor si daca se mai si afla si acum pe piata televizoarelor. Linkurile urmatoare: http://www.incont.ro/it-c/philips-renun ... zoare.html http://www.incont.ro/it-c/philips-renun ... zoare.html Si mai am o intrebare: ce inseamna led la televizoare si care este diferenta dintre lcd simplu si led; si sunt led superioare lcd-ului simplu? Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Philips este de mult pe piata tvurilor.Daca se va retrage sau nu habar nu am.Cat despre diferenta intre LCD si LED este partea de backlight care la LCDul normal este cu tuburi iar la LED cu leduri(displayul tot lcd este) Link spre comentariu
EDDIY Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 ..si sunt superioare dpdv al consumului de energie si al fiabilitatii..(LED-urile) Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Din punct de vedere al consumului da,cat despre fiabilitate eu am alta parere.Tot ce e nou este mai prost facut.Am avut LED cu display defect dupa 3 luni de functionare normala( si astea- nu sunt exceptii).Si un tub CRT rusesc sau lituanian tinea muuuuult mai muuuuuuuuuult. Link spre comentariu
EDDIY Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 subscriu asupra afirmatiei ca 'ce e nou e mai prost',dar oricum ideea e ca un LED se pretinde a avea o durata de functionare mai mare decat a unei lampi clasice/xenon,de unde si ideea cresterii fiabilitatii.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 LG Philips(un joint venture intre Lucky Chemicals, Goldstar Electronics si Philips)este cel mai mare producator de paneluri LCD de pe glob. Impreuna au investit cca. 1 miliard dolari SUA in tehnologia LCD, pe care o impun cu titlu exclusiv si obligatoriu pe piata monitoarelor/televizoarelor pana la data de 1 iunie 2013. Dupa aceea, Hitachi/LGPhilips/Chungwa/Eizo/NEC pierd acest drept de preemtiune tehnologica, iar pe piata posibil vor intra puternic panelurile OLED. Firma Philips din Olanda, intemeiata de varul lui Edison (Gerard Philips) mai exista in Eindhoven doar cu birouri+muzeu, productia e realizata de cei 120.000 de angajati in principal in China. De renuntat la productia de TV-uri nu se pune problema, oricum la ora actuala in epoca full HD orice TV e un monitor normal ca definitie+un tuner intern sau extern, dealtfel si tunerul fiind tot digital. Philips renunta doar la brand in sine, nu-si mai pune numele pe carcasa aparatelor si nu se mai ocupa de comercializarea lor, dar paneluri de monitoare vor produce multi ani de acum inainte, fie tot cu tehnologia LCD+ backlight LED, fie cel mai probabil direct OLED. Din punct de vedere al consumului da,cat despre fiabilitate eu am alta parere.Tot ce e nou este mai prost facut.Am avut LED cu display defect dupa 3 luni de functionare normala( si astea- nu sunt exceptii).Si un tub CRT rusesc sau lituanian tinea muuuuult mai muuuuuuuuuult. Haida-de! pai ce vina are backlightul LED ca s-a defectat controllerul LVDS sau panglica?!Cat despre "ce-i nou e mai prost" e complet fals, in domeniul asta nu-i loc de nostalgii, din contra, tot ce-i mai nou e net superior calitativ, si la un pret mult mai mic decat tehnologia anterioara. Nu cred absolut deloc ca un panel spalacit din 1999 e mai bun cu ceva decat unul din 2005 sau unul din 2012! Din contra, am vazut paneluri de top la vremea lor, S-IPS sau PVA/MVA, "bătute măr" de un...TN nou-nout(!). Si nu ma refer nicidecum la timpul de raspuns, ci la calitatea imaginii in sine-mai putin unghiul de vizualizare, insa. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Aţi putea la fel de bine să vă contraziceţi pe tema becurilor clasice contra becurilor economice.Cele din urmă consumă mai puţin dar se defectează mult mai des... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum