le5100kw Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Am un covertor de turatie Siemens Micromaster Vector 6SE3216-BCB40. Suporta motoare de maxim 2 cp / 2000W. El s-a defectat din cauza ca a intrat pulbere de carbune in el. Am incercat sa-l desfac cu greu. Cand l-am desfacut l-am curatat de carbune prin interior si am vazut ca sursa de alimentare la partea logica si de comanda nu da tensiune. Dati-mi va rog un service specializat in convertoare de turatie sau spuneti-mi unde as putea gasi circuitul integrat TOP201 si ce valori au cele 3 tensiuni de iesire. Si cum pot desface modulele, ca eu practic nu reusesc sa le dezlipesc si mi-e frica sa nu le distrug textolitul. Link spre comentariu
le5100kw Postat Octombrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Ma poate ajyta cineva cu o schema la el? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 TOP201 nu este cumva tranzistor FET?!?! :nas:Schema.....mai greu!! :cry: Link spre comentariu
le5100kw Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Este integrat SMPS controller. El face totul in sursa aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum