scorpionu1 Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Buna ziua, as dori sa stiu cum se schimba cablul/panglica pentru display la modelul acer aspire 4315, pas cu pas, ce trebuie demontat...daca ma poate ajuta cineva. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Ma ajuta si pe mine cineva? va rog frumos! Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RItgIFtUASE acum sa nu spui ca nu ai chef sa stai sa vezi un clip de 13 minute Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 multumesc, m-am uitat la video, dar acolo unde ma intereseaza pe mine: sa scot doar acea parte a carcasei de deasupra tastaturii, am vazut ca o scoate abia dupa ce demonteaza cam toate componentele (hdd, ram, unitate optica..) merge sa o desfac doar pe ea? nu am de gand sa demontez tot laptopul Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 daca in video asa se face,nu inteleg cum ati vrea dumneavoastra sa demontati doar displayul au si ele o legatura intre ele de aceea se demonteaza pe rand pana se ajunge la display ...pt ca panglica aceea are legatura cu placa de baza si vine pe sub tastatura conectata la placa de baza ! Link spre comentariu
idm_luci Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 la laptop trebuie sa desfaci doar bucata de la minutul 7:15 cu suruburile aferente de dedesupt , scoti conectorul de la display de langa balamaua din stanga , apoi desfaci display-ul complet si scoti panglica. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 la laptop trebuie sa desfaci doar bucata de la minutul 7:15 cu suruburile aferente de dedesupt , scoti conectorul de la display de langa balamaua din stanga , apoi desfaci display-ul complet si scoti panglica.multumesc frumos, asa da raspuns! Respect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum