Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare calbu display acer aspire 4315

scorpionu1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scorpionu1

4

• adicontakt

1

• idm_luci

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

multumesc, m-am uitat la video, dar acolo unde ma intereseaza pe mine: sa scot doar acea parte a carcasei de deasupra tastaturii, am vazut ca o scoate abia dupa ce demonteaza cam toate componentele (hdd, ram, unitate optica..) merge sa o desfac doar pe ea? nu am de gand sa demontez tot laptopul

Link spre comentariu

daca in video asa se face,nu inteleg cum ati vrea dumneavoastra sa demontati doar displayul au si ele o legatura intre ele de aceea se demonteaza pe rand pana se ajunge la display ...pt ca panglica aceea are legatura cu placa de baza si vine pe sub tastatura conectata la placa de baza !

Link spre comentariu

la laptop trebuie sa desfaci doar bucata de la minutul 7:15 cu suruburile aferente de dedesupt , scoti conectorul de la display de langa balamaua din stanga , apoi desfaci display-ul complet si scoti panglica.

Link spre comentariu

la laptop trebuie sa desfaci doar bucata de la minutul 7:15 cu suruburile aferente de dedesupt , scoti conectorul de la display de langa balamaua din stanga , apoi desfaci display-ul complet si scoti panglica.

multumesc frumos, asa da raspuns! :101 Respect! :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări