StefanAndrei Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Vreau sa inlocuiesc difuzorul de bass cu unul mai bun al sistemului logitech x530 si nu stiu ce difuzor as putea cumpara, daca ma poate ajuta si pe mine cineva ? Multumesc ! Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Este dificil de gasit un alt difuzor care sa se potriveasca cu parametri cutiei, totusi daca nu ai pretenti prea mari incoluestel cu altu ce are aceasi impedanta si minim tot atatia wati. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 pai as putea sa-i fac alta cutie ,ca asta si asa mi se pare mica ......am un sistem mai vechi CJC 61D care are cutia mai mare si are boxa de bass inauntru (mi se pare un sistem de boxa bass foare eficienta ) ca la genius sw 5000 ,si ma gandeam sa mut placa de sunet pe acea boxa de la CJC si in caz ca nu se aude bn si difuzorul de la logitech. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Ce ai tu acolo e un sistem pentru gameri, nu vei scoate mai nimic in plus fata de cat iti da el acumCa sa faci o alta cutie inseamna sa pui si un dif de bas nou si va trebui sa te gandesti si la amplificarea lui care va fi alta, deci un woofer cu totul nouUnde folosesti tu acest sistem de nu esti multumit de basul lui? Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 la pc il folosesc impreuna cu o placa de sunet Genius Sound Maker Value 5.1 http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/g ... -value-51/ nu prea imi place basu ,parca e sec ,se aude cu bas dar parca ar fi de la o boxa de compresie si nu de bas reflex....la celalat sistem se aude altfel ptr ca boxa de bas se afla in incinta nu ca asta la exterior Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 am vrut sa-mi iau un genius sw 5000 modelul vechi dar nu am gasit si mi-am luat un genius SW-G2.1 care erau varza( se auzea basu puternic pan la jumate si apoi ziceai ca se rupe boxa aia ) si l-am schimbat cu acest logitech ,de unde l-am luat nu avea prea multe modele mai bine luam de pe net :| Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Sistemele acestea micuţe nu au de unde să producă bass. Sunt prea mici. De unde bass din difuzoare de 10-13 cm, 16 în cel mai bun caz dar rare? Caută un subwoofer cu difuzor de minim 20 de cm şi ceva putere şi se schimbă treaba. Eu am căutat vreo 2 luni pe ocazii până am găsit ceva de care sunt mulţumit. M-a costat decât 240 de lei, are difuzor sănătos de 25 de cm, are ceva putere şi se aude ok, am şi frecvenţe joase, deci se poate. Nu că o fi mare minunăţie, ca toate sistemele e cam slab conceput, are transformatorul prea mic, nu are mai mult de 40 w pe subwoofer, dar totuşi am bass cât îmi trebuie în casă.Poţi căuta de exemplu un bluetech - Subwoofer casa activ S-10WA. Sau ceva de ocazie.În orice caz, nu obţii nimic dacă înlocuieşti difuzorul şi deasemenea nu prea merită să te chinui cu altă cutie şi alt difuzor mai mare pt că nu prea are putere şi te cam chinui degeaba. Mai bine iei ceva gata făcut. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 acum cativa ani faceau altfel sistemele aveau boxele de bass mai mari la fel si difuzoarele si se auzeau altfel ,au iesit acum numai porcari cu difuzoare de bass asa mici ,daca vrei sa-ti iei un sistem bun trebuie sa dai cel putin 5 mil ca restu sunb pretu asta sunt facaturi numai e cum era odata ........as prefera sa cumpar un sistem mai vechi la mana a 2 a decat unu nou ( ALTEC LANSING ATP3,Altec Lansing 5100,vortex..., genius sw5000 sisteme care erau bune pe vremea lor) Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 conteaza enorm camera si asezarea in camera Link spre comentariu
Vizitator Beretos Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Salut , iti cumpar eu vechiul subwoofer ! Al meu are 6 ani jumate si de vreo 2-3 sapt i s-a scricat difuzorul dr bass.. Adica se aude putin gajait , e o dif ft mica , dar eu cred ca se va amplofica cu timpul. Deci daca il vinzi pe subwoofer , cnotacteaza-ma ! Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Aprilie 12, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2013 nu-l dau ptr ca imi place cum se aude,am captusit peretii subwooferului cu vata ,cele 2 camere si se aude mult mai bine ........difuzor gasesti la magazine de piese electronice cu 40 de lei ,e putin mai mare ca gaura boxei dar cu niste smilgher o rezolvi.Sistemele aste CJC 61d au fost tari la vremea lor si ieftine se aud si bine la bani aia Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Aprilie 12, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Ca sa se auda am modificat boxa subuferului sistemului logitech x530 am facut-o dupa modelul sistemului cjc 61d care acelasi difuzor ca marime ,boxa e facuta dupa 4th order bandpass care e mult mai eficienta decat bass reflex dupa mine : http://www.google.ro/search?q=4th+order ... B356%3B530 Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Aprilie 12, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Pentru cei care sunt interesati : http://s15.postimg.org/ubiai8gez/Photo0026.jpg http://s21.postimg.org/68lnem0fb/image.jpg in cazul meu nu am gasiti parametri difuzorui ptr calcularea cutiei si am copiat de la alt sistem se aude destul de bine mai bn decat boxa originala cea din drapta din prima poza. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 As putea sa-i fac ceva sa nu se mai auda bassu distorsionat la x-530 ? in sensu sa-i schimb ceva prin el ,in rest nu ma deranjeaza nimic la el se aude clar doar bassu asta ma cam supara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum