Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor de reparat

Vizitator GlowingStar

Postări Recomandate

Vizitator GlowingStar

Buna seara,

Am acest difuzor vechi de 70 ani, dotat cu bobina de excitatie. Apartine radioreceptorului Siemens 342V.

Pe el scrie urmatorul cod: Ruf. Bv. 0342 BL sau BI.

Are o greutate de cel putin 1600g.

Desi membrana este carpita de mine cu super glue, sunetele redate sunt mult prea greu de descris in cuvinte... Pur si simplu divin... : )

Ma incanta sa vad ca ceva atat de frumos si vechi a fost facut de maini omenesti si nu de roboti fara conoastere.

V-as ruga sa imi recomandati un user sau pe cineva, de preferat Prahova sau Bucuresti, care sa poata inlocui membrana sa defecta, cu una noua, pastrand totusi forma si materialul din care a fost confectionata membrana veche. Nu vreau si nu am nevoie de membrane cu cauciuc, latex etc...

Aici sunt 3 poze cu el:

http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 22149.jpg/

Multa sanatate,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

2

• wally_gatter

1

• tinel

1

Top autori în acest subiect

Vizitator GlowingStar

Va salut,Eu mi-as fi dorit o persoana fizica, un user de pe forum...Aici vorbim de un difuzor de 70 ani. Nu pot da unei firme sa ii schimbe membrana. Nu au ei cunoastere si nici experienta in acest domeniu.As vrea un mester priceput...Mai astept...

Link spre comentariu
Vizitator bluerebelsoul

Te ajutam eu daca erai din zona banat :))Eu zic sa ancerci sal faci tu...va fi o experienta uimitoare cand ai sa termini lucrarea:P :da cu putin lac---chear si de unghii desfaci membrana difuzor cu tot cu calota ,dai sarma bobina jos o masori ca lungime ,ca grosime si o rebobinezi la loc atentie la grosimea clotei.,si la cati omi are sarma.. :dans: :freaza:si la centrare---bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări