q_acdc Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) iluminAT - Dacia Logan (parody) - YouTube DIGITAL MIND - COUNTDOWN ( 1985 ITALO-DISCO ) - YouTube Editat Iunie 9, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 (editat) Eugene - Livin ´ In Your Love - 1985 - Cara A - MAXI - YouTube Crazy Elephant - Gimme Gimme Good Lovin' - Samskhara Edition - YouTube Editat Iunie 10, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 (editat) Kino - Videli Noch / Кино - Видели ночь - YouTube 2 Plus 1 - Easy Come, Easy Go - YouTube Editat Iunie 10, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Mai asculta cineva Plaiesii & Nicolae Gribincea? Mi se par geniali baietii astia. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Eu îi ascult cu mare placere! Cred ca reprezinta ceva deosebit in muzica populara romaneasca/moldoveneasca iar modul cum interpreteaza melodiile populare este unic!....cred ca ati ascultat sarba/hora lălăite....iar melodia Frunzulita troscotelu este minunata! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum