Emil 1986 Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 ASTA ULTIMA!Ascultam toata ziua europa Fm ca sa o aud!!! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9Nvs76pRgaU Link spre comentariu
gica70 Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Mai Maria, asta e voce prelucrata, adica nu ma pacalesti chiar daca esti avansata (incepatoare)! . Link spre comentariu
Marin Maria Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Mai Maria, asta e voce prelucrata, adica nu ma pacalesti chiar daca esti avansata (incepatoare)! . Dar cine naiba a avut intentia sau ideea de a pacali pe cineva cu ceva?si pana la urma hai sa fim seriosi ca toata muzica romaneasca este procesata electronic si nu numai. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Mai Maria, asta e voce prelucrata, adica nu ma pacalesti chiar daca esti avansata (incepatoare)! . Si in clipurile de mai sus nu? Link spre comentariu
Marin Maria Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Si in clipurile de mai sus nu? Felicitari domnule Emil,sunteti un om realist. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 (editat) Eu nu ii inteleg pe cei mai in varsta care au ceva inpotriva muzici de astazi!Da am inteles!Cand erati dv tineri alea bubuiau in discoteci!Acum vremurile s-au schimbat,muzica s-a schimbat!Discotecile acum sunt cluburi..... Gusturile nu se discuta!Pur si simplu nu imi place o postare o ignor! Editat August 4, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Marin Maria Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Eu nu ii inteleg pe cei mai in varsta care au ceva inpotriva muzici de astazi!Da am inteles!Cand erati dv tineri alea bubuiau in discoteci!Acum vremurile s-au schimbat,muzica s-a schimbat!Discotecile acum sunt cluburi..... Gusturile nu se discuta!Pur si simplu nu imi place o postare o ignor! Dar si eu am un sot cu 10ani mai mare decat mine si asculta si el aceeasi muzica,o sa-l cunoasteti are aici cont de ceva ani dar nu pot sa divulg numele lui,poate mai tarziu(de la el am invatat electronica) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum