Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piesa pe care nu ma satur sa o ascult!

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

304

• orgasmo

161

• alcon

117

• Emil 1986

47

acum nu as vrea sa-mi dati de inteles ca sunteti toti intelectuali,si aici nu fac referire la nimeni personal,doar ca observ ca toti pun numai muzica de pe vremea de cand eram doar un spermatozoid care a invins legea gravitatiei.

Link spre comentariu

şi de ce suntem noi de vină că ăştia mai nouţi n-au scos ceva în stare să ne hăuie în cap cu insistenţă! :)pe lângă asta, e şi vorba de dispoziţia pe care o ai în ziua aia: eu am momente în care ascult pe repeat muzică indiană, gen "awaara hoon", "15 elefanţ' frumoş'", şi alte alea o zi întreagă, ziua următoare nu ies din Kraftwerk, şi apoi un weekend ascult în neştire "jojo - roz", "riţa-riţa" şi "eram micuţă şi n-aveam minte"! :))))))

alteori Vivaldi sau Bach... asta destul de rar, totuşi.

zilele trecute, când "au înnebunit salcâmii", am tot ascultat "un copac cu flori" până mi s-a făcut greaţă! (cine mă are pe facebook ştie ce damblale am în materie de muzică!)şi apropo, pusese cineva acum 3-4 pagini "Enta Eih" a lui Nancy Ajram... bunicică, dar mie-mi place mai mult "Anaa Yalli Bahibak"...

dar totuşi... nici unul n-a fost curios să audă aşa ceva? :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=3QOKG_JZ6fA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări