Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piesa pe care nu ma satur sa o ascult!

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Andutza

Nici nu doresc sa impun cuiva ceea ce-mi place mie! Era doar o parere personala...mie de ex. imi plac si ...romantele!! Suna cam ciudat,dar ...fiecare cu "muzica"lui!! Crezi ca in secolul...XXV va disparea tangoul,jazzul etc?? :nas:

Desigur, nu e vorba de a impune cuiva ceea ce ne place. 

Dans:

Link spre comentariu
Vizitator Andutza

Da, imi place! De fapt Khenifra e un oras din Maroc. In special muzica arabeasca, dar sunt impatimita dupa studiul traditiilor culturale africane, apreciez cultura acestor popoare, ce s-au interpatruns cu timpul.

O mica legenda: Femeile arabe prinse in adulter erau ucise cu pietre, se stie asta. Treptat, au fost asemuite femeile cu pietrele..."o femeie este ca o piatra, o roca..."

Ei bine, in Johannesburg, a fost construit metrou recent. A fost folosit un TBM pentru sfaramarea rocii. Obiceiul celor care fac astfel de operatiuni in orase, este de a convoca comunitatea si de a pune un nume acelui utilaj, de regula un nume feminin.

Alegerea locuitorilor Johannesburgului a fost...roca (femeie). La ei cuvantul piatra, roca, este echivalent cu "femeie", si se crede ca radacinile acestea se trag tocmai din obiceiul arab de a ucide femeile cu pietre.

Noi ramanem la ale noastre, vad ca va place:

Editat de Andutza
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări