Vizitator robertos21 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 salutare!as dori si eu o schema pentru un incarcator de iPhoneam avut 2 dar s-au ars si mai complicat la iphone deoarece incarcatoarele normale au 2 fire + si - dar la iphone e nevoie de 3 fire alb,rosu si negrudaca se poate o schema un cablajvreau sa mentionez ca am nevoie de iesire 5v si intrare binenteles 220v Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 pai la iphone al 3-lea fie e cel de identificare cred. si are un divizor de tensiune parca. Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Daca tot ai Iphone....du-te si ia un incarcator original. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 @robertos21daca te intereseaza am eu incarcator de iphone original ! da-mi un PM ! Link spre comentariu
Vizitator robertos21 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 bine dar sunt putin cam scumpe si am cumparat unul mai scum si s-a arsdar nu cred ca a fost vina mea deoarece l-am folosit normal si nu am avut probleme cu tensiunea sau altcevadeci nu prea imi convinede aceea as vrea sa imi fac eu unul Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Si decat sa faci unul sa risti ca iphone-ul sa faca poc.....sau cine stie ce mai bine te lipsesti acum este la alegerea ta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum