Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor pe post de tv.

relucavnic

Postări Recomandate

Am o intrebare poate s-a mai pus poate nu dar doresc sa aflu daca se poate face dintr-un monitor de calculator model mai vechi crt sa il faci televizor? Adica sa aiba intrare av si daca se poate si un selector de canale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

4

• Marian

3

• dan cod

2

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sau macar cum s-ar putea face un convertor euro scatr sau s-video in vga adica sa pot lega monitotul la un reciever dolce.Nu se poate numai cu un cablu convertor sau trebuie si acel convertor special?

Link spre comentariu

Am urmatoarele iesiri disponibile:Posted Image

Am iesire euro-scart, iesire rca, mufa s-video ,mufa rs 232(nu stiu la ce este folosita) Ceva mufa pentru modem(nu stiu pentru ce este) Deci pe care dintre aceste iesiri as pute face cea mai usoare conversie ca sa pot lega monitorul la reciever prin vga?

Link spre comentariu

Sefu` :sparge: ... monitorul are modul audio? Categoric nu! deci nu merge. Cel mai banal tv tuner are intrare video RCA sau s-video(al meu are ambele)! si cu asta am spus totul. Partea audio o vei pune in intrarea placii de sunet pc ca sa o controlezi din pc si gata.

Link spre comentariu

Exista asa ceva:post-15007-139829510392_thumb.jpgCablu Euroscart la HD15 mama la un pret modic, cu el se poate face interfata intre un monitor si un receptor din ala, partea audio nu este o problema devreme ce deja exista iesiri RCA pentru asta si pe care le poti conecta direct la un sistem audio.

Link spre comentariu

Monitorul are nevoie de 5 semnale(macar,adica R,G,B, syncH si syncV.Pe orice iesire scart nu exista asa ceva.Acolo este videocomplex si audio.Deci cu un singur cablu nu faci absolut nimic.

Link spre comentariu

Sefu` :sparge: ... monitorul are modul audio? Categoric nu! deci nu merge. Cel mai banal tv tuner are intrare video RCA sau s-video(al meu are ambele)! si cu asta am spus totul. Partea audio o vei pune in intrarea placii de sunet pc ca sa o controlezi din pc si gata.

Partea audio nu este o problema pentru ca o sa fie pe un sistem home cinema asa ca eu numai de imagine am nevoie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări