Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un amplificator simplu cu EL84 in configuratie PP 2x12w

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Don Gabriele , va rog sa ne dezvaluiti si noua care este topologia bobinarii acestui trafo out , adică câte infasurari de primar si secundar are si cum sunt dispuse , dacă nu va suparati...

Multumesc anticipat , Victor

Versiunea clasica :primarul impartit in 3 sectiuni 2 sferturi si o jumate ,secundarul in 2 sectiuni inseriate ,adica primul sfert de primar /juma'secundar/juma'primar/juma secundar/sfert primar. fir dublu emailat , tole 0,35 GO...tratament cu lac contra strapungerii si voilà!!dupa cum ai vazut daca maresc tensiunea creste repede si puterea(la +290v am lejer 14w sinus ...mai am cerere pt 4 trafurii adica 2 ampuri complete ...voi duce unul dintre ele la 320v!!! cu acest traf sa vad ce poate) ,aaa diametru fir 0,2 primar 0,95 secundar.

Lucrez la 2 bobine pe ax intodeauna pt a fi sigur ca sunt identice...la caracteristici :rade:

Posted Image

cine are ochi vede si restul de date pt acest traf

felicitari :scarpin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• THOMAS

2

• hpavictor

2

• ggg

2

Top autori în acest subiect

@zal :Degeaba , daca nu il pui pe Vio sa scrie ca este bun pentru megafoane in gara , ca aici : viewtopic.php?p=1131782#p1131782Acest trafo proiectat si realizat de Don Gabriele este asemanator ( nu identic , PP nu este egal cu SE ) cu cel din link-ul meu , dar care prezenta " defectul " ca l-am prezentat eu . Toate astea , ca de obicei , va descalifica...daca nu cumva a fost vorba de o gluma , pe care nu a inteles-o nimeni . icon_jook Multumesc pentru lamuriri Don Gabriele !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări