Vizitator viobio Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Don Gabriele , va rog sa ne dezvaluiti si noua care este topologia bobinarii acestui trafo out , adică câte infasurari de primar si secundar are si cum sunt dispuse , dacă nu va suparati... Multumesc anticipat , Victor Versiunea clasica :primarul impartit in 3 sectiuni 2 sferturi si o jumate ,secundarul in 2 sectiuni inseriate ,adica primul sfert de primar /juma'secundar/juma'primar/juma secundar/sfert primar. fir dublu emailat , tole 0,35 GO...tratament cu lac contra strapungerii si voilà!!dupa cum ai vazut daca maresc tensiunea creste repede si puterea(la +290v am lejer 14w sinus ...mai am cerere pt 4 trafurii adica 2 ampuri complete ...voi duce unul dintre ele la 320v!!! cu acest traf sa vad ce poate) ,aaa diametru fir 0,2 primar 0,95 secundar.Lucrez la 2 bobine pe ax intodeauna pt a fi sigur ca sunt identice...la caracteristici cine are ochi vede si restul de date pt acest traffelicitari Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Degeaba, dacă nu sînt aşezate secţiunile PdPdPdSPdPdPd, nu poate funcţiona. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 @zal :Degeaba , daca nu il pui pe Vio sa scrie ca este bun pentru megafoane in gara , ca aici : viewtopic.php?p=1131782#p1131782Acest trafo proiectat si realizat de Don Gabriele este asemanator ( nu identic , PP nu este egal cu SE ) cu cel din link-ul meu , dar care prezenta " defectul " ca l-am prezentat eu . Toate astea , ca de obicei , va descalifica...daca nu cumva a fost vorba de o gluma , pe care nu a inteles-o nimeni . icon_jook Multumesc pentru lamuriri Don Gabriele ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Si ceva nou........2x12w cu finale 6P1P driver 6N1P redresoare EZ80...... Ampul e cadou.............. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Ampul e cadou.............. Ati mai facut un om fericit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum