Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat in achizitionarea unor difuzoare

Vizitator baszu'

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• TBone

4

• Extasy2525

3

• bradacalin

3

Top autori în acest subiect

Vizitator baszu'

arata ca o incinta profesionala de sonorizare. nu crezi ca e cam mult pentru ce am zis la inceput :yawinkle: . ceva decent. ms mult arata super dar nu cred ca o sa-l fac, oricum difu propus de tine intradevar coboara mai mult si nu e cine stie ce mai scumpumeeeee! voi ce proiecte imi propunetzi ptr hp10w sau e12-100s. totusi raman la prima, asa pentru apartament Super

Link spre comentariu

poti sa-l folosesti linistit si intr-un apartament :yawinkle: eu am in camera de 7x5 m 2 difuri de 15", nu e mare lucru...designul poti sa-l schimbi cum vrei tu, poti sa-i pui porturi in loc de acel bassreflex de jos, nu trebuie sa-i pui neaparat tabla metalica pt protectie...nu trebuie neaparat sa o mochetezi, poti sa-i pui autocolant etc.trebuie numai sa respecti volumul interior si dimensiunile tubului.tuburile de reflex...daca vrei sa faci acest proiect spune-mi si-ti calculez si dimensiunile tuburilor de reflex, in cazul in care o sa pui tuburi...eu iti recomand acest proiect :yawinkle: totusi sa sti ca filtru este bun pt aceasta combinatie, indiferent de incinta

Link spre comentariu

pfoai..dak aveam banii nici nu ma mai gandeam...ma bagam la proiectu de mai sus...so ce rup boxele alea :supz: nu te gandi prea mult..poate te trezesti si fara bani si fara boxe ;)

Link spre comentariu

poi el are 5...nu? mai taie mocheta...coltare si alte cele care le poate pune dupa aia...si se scoate el..asta e..nu se poate sa le faci chiar pe toate deodata si sa mai si iasa bine si frumos si performant... nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări