adi_0106 Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 incearca combinatia SB-8 + TW (de la KON) multi care le-au facut au fost multumiti de eleai mai jos si un proiect Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 nu arata rau - si prezinta mai multa incredere - a mai fost facut vezi daca te incadrezi in bani :supz: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Boxe de 100W nu prea poti sa iti faci cu 2.500.000.....eu daca s fi in locul tau as alege asa, QSL10P20 de la http://www.poweraudio.ro din categoria selenium care duce maxim 125W, medi as alege ceva de la maica domnului sunt niste dif care arata ca cel de bass si are diametrul de 16 sau 18 cm si costa cam vreo 200.000( rupe pe medi si are acelasi aspect cu basul, ar arata bine boxa), iar tweterepoti sa iti alegi unele piezo tot de la maica domnului care sunt in jur de 150.000. Deci pe scurt tear costa o boxa doar dif 1.350.000, daca renunti la medi si iti faci pe 2 cai teai incadra in cei 2.500.000 lai face pe amandoua cu 2.400.000, dar nu tiar mai ajunge si de pal :( Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 mah ce vreti sa faceti cu mediile la difuri care nu au nevoie,hp-10 mai ales.Si inlate piezo &stuff.Daca pui piezo si medii dinalea ''faine''de la KON ia si un bas tot de acolo si gata.Si osa zdrangane pe acolo.Dar daca iei ceva serios(in acest caz p-audio)iei si inalte P.Audio.P.S.Cu ce amp vrei sa le dai. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 extassy eu am inteles ca omul vrea sa dea 2.5 mil pe incinta. sper sa nu ma fi inselat :rock: palul+accesoeriile sa zicem ca l-ar costa 1 mil de incinta si i-ar mai ramane 1,5 mil pt difuzoarele unei incinte. corectati-ma daca gresesc... daca nu ... mea culpa :toimonster: Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Cu 2.5 milioane se incadreaza f bine......numai ca nu va putea da mai mult de 100 de w poate nici atat... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 se incadreaza in 2.5/incinta sau un 2.5/total ? daca e totalul de bani disponibil atunci ... difuzoare profesionale (a se citi ceva mai bun ca orice chinezarii) cam ies din discutie :smt005 mai bine mai astepti putin, mai strangi ceva banuti si face ceva de calitate - sau imprumuta-te, in nici un caz sa nu joci al Bingo :finga: banii :weedman: numai bine :partyman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 da Andrei ai dreptate, omul vrea cu 2.500.000 sa faca totul, dar pt puterea care o cere el nu cred ca poate sa faca ceva de calitate...vb ta.. mai bine mai stange putini bani si isi ia ceva frumos sa nu arunce bani aiurea pe chinezarii...yo ca inca cu 1 mil in plus ar face ceva foarte frumos si calitativ..de ex: ce am scris eu mai sus folosind tipul de dif mentionate de mine..daca are cineva alta idee mai buna si sa iasa ce vrea el e bine venita Link spre comentariu
radue Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 cu 250 ron 2 incinte ?le vrea si pe 3 cai ? :smt005 :smt005 :smt005 atunci nu o sa obtii nici o calitate... :partyman: Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Eh snake nu e chiar asa...omu nu vrea de putere mare...deci pana la 60 de w se va auzi destul de binisor daca le face filtru cum trebuie. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Eh snake nu e chiar asa...omu nu vrea de putere mare...deci pana la 60 de w se va auzi destul de binisor daca le face filtru cum trebuie.sa zicem ca ai dreptate... :goodman:dar eu il sfatuiesc sa mai adune bani... Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 era vb de 250 ron de incinta dar oricum mai trebe ceva lovele :supz: Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 hotararea a venit in sfarsitmerg pe varianta 2 cai cu hp10w + pht408 (cred ca ar merge si pentru un botez mai mic :tonqe: )in fine vreau sa ma ajutatzi cu un proiect de incinta , ceva de tip bas reflexms anticipat Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 din cate am vazut seria pht are cam 30 w. nu e cam mic in comparatie cu hp10w? bineintzeles pun si filtre Link spre comentariu
radue Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 stai linisit ca pht-ul respectiv rezista si in incinte de 400 W daca e folosit cum trebuie :yawinkle: totusi iti recomand sa mai aduni niste banuti si iti iei E12-100S :yawinkle: suna mai bine decat hp-10w si coboara si mai jos :yawinkle: iti dau si un proiect pt E12-100S + PHT-408 daca vrei: incinta + schema filtrelor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum