Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat in achizitionarea unor difuzoare

Vizitator baszu'

Postări Recomandate

Vizitator baszu'

doresc sa-mi achizitionez niste difuzoare de pe maica domnului si mai departe sa construiesc incinte pentru acesteaniste detalii:putere incinta 100 W impedanta 8woofer 20 cmmedii 16 cm tweeter piezodispun de 250 ron de incinta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• TBone

4

• Extasy2525

3

• bradacalin

3

Top autori în acest subiect

Vizitator baszu'

prin suma alocata am spus totul si mai ales de maica domnului sa zic BOS TRADINGceva decent ca sa-mi pot deranja si eu vecinii :supz:

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

nu stiu ce difuzoare au la acel magazin ... daca alegi ceva si ne spui ce ai decis poate iti spunem cam cum ar suna :yawinkle: pana atunci ... doar sa-ti dam idei astia care au mai facut :partyman: (nu eu :finga: ). spor la cumparaturi (nu cumpara fara sa stii ce cumperi)!!!

Link spre comentariu

ziceai tu de 100w..sa stii ca o chinezarie de bass sub 12" nu prea are 100w reali..asa k nu te lua ce scrie pe ele sau ce spun aia ;) eu am un bass de 12" semtoni..si nu cred k tine 100..asa k grija ce iei.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

pai alege si el ceva ce-i place si intreaba aici, sau se documenteaza din surse alternative, si abia apoi cumpara :weedman: nu-i asa baszu'!?

Link spre comentariu

Link-ul de la magazinul care vrei tu sa iei dif este http://www.bos.ro , la dif de acolo nu prea au parametri :( si nu credca poate cineva sa te ajute cu mare lucru...ei mai au acolo niste incinte deja facute cu dif alea si sa vezi si tu ca idee cam cat de mare ar trebui sa faci incinta, asta daca au modelul pe care tu vrei sa il iei... :), si vzi ca au preturile cam piperate, cred ca de aceeasi bani poti alege niste dif de la kon sau mai e un magazin tot pe linia lui 16 cand te duci spre lizeanu e un magazin care are nsite scari cu marmura, sau mai poti incerca la global, asa ca daca tot nu iti permiti sa iti iei ceva de calitate ( adik ceva cu parametri) cauta pe la toate alea pe acolo sa nu arunci bani aiurea pe ceva care nu ar duce puterea dorita :( Ex: am fost odata si am intrebat pe unu de la bos ce puterea au niste boxe ca avea si un prieten la fel ca le castigase la nu stiu ce chesti si sa stiu de cati W ii fac amplificatorul pt ele si mia zis 75W, iam facut un amplificator de 60W reali si saracile boxe nu duceau nici atat :( , asa ca dute cu cineva care are reaba cu chestile astea s anu te prosteasca aia aiurea, uitete la magnetul dif cat de mare e, uitete la diametrul bobinei mobile, la dif astea cinezesti cam dupa asta tiai putea da seama cam cat duce un dif...:)

Link spre comentariu
Vizitator baszu'

ms mult de raspunsuri si cred ca asta o sa fac mai intai , o sa ma mai documentez un pic in schimb niste sfaturi sau recomandari din partea voastra la cam ce vreau eu sa cumpar nu mi-ar strica :smt003

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

daca vrei ca in cei 2.5 mil de incinta sa incluzi si incinta nu stiu ce sa-ti recomand :yawinkle: doar un subwoofer te usureaza de mai mult de un milion - unde mai pui si materialele si mai trebuie si medii si inalte :smt005 imi suna imposibil , acum depinde ce vrei si ... daca ai si cu ce sa bagi 100W in ele :) (100W toate la un loc ?)

Link spre comentariu

De ce nu incerci hp-15w+driver si te incadrezi in buget excluzand palul si filtrul,datr ai un 15'' de 200W reali ,profesional,si o sa iti deranjezi vecini daca ai cu ce sa le dai''in gura''

Link spre comentariu
Vizitator baszu'

hp-15w e putin cam mult ptr ca nu vreau sa ma duc la nunta ( un botez ar merge) lol, de hp-10w ce parere avetzi ? credetzi ca o sa pot asculta cel putzin decent?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

pentru "decent" e mai mult decat suficient - dar "decent"-ul asta e variabil de la om la om, de la o zi la alta :yawinkle: - oricum e un difuzor bun dupa parerea mea. ce mai bagi pe langa el ?

Link spre comentariu
Vizitator baszu'

am gasit ceva de medii dar nu da prea multe despre el WW-MD-1608 de la BOS si ma gandeam la un tweeter piezo tot de la ei. Ce zici Andrei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări