rares01 Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 detin un hdd western digital 160gb serial ata care nu reusesc sa-i scot aprola nici cum ceva sfaturi? Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Hmmm sigur este parola pe Hdd??! nu cumva in bios...ia spune ce model este western digital cat??!. si ce iti zice cand il introduci in alt calculator??si vrei sa il accesezi?! Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 nu in bios, pe bios am alta parola, am pus pe orice laptop si cere password model wd1600b evt-22zcto Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Aha asta...introdu hdd in pc ia programul din atasament si cu el scoti parola..revino cu rezultatul... hddunlock-setup.rar - 2.6 Mb daca nu reusesti apeleaza la metoda aceasta....http://elettrofreak.blogspot.ro/2011/02 ... -hard.html Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 prima metoda momentan nu am cum ca nu mai am desktop de ceva timp si nici adaptor la us iar a 2 a metoda am icnercato deja fara succes Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 HDD-ul a fost parolat cu Disk Password Protection? In windows poate fi conectat mai intai cu alimentarea, apoi cu sata, se da rescan hardware in Device Manager, si trebuie sa apara. In Disk Management apare ca neformatat? Asa l-ar face sa apara Disk Password Protection.O solutie ar fi HP USB Formatter, la sursa se alege hdd-ul respectiv si apoi formatare. Sau alte programe de instalare win pe USB care au optiuni de formatare. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 incearca sa-i scrii MBR-ul , sau mai bine rescrie-l la 0 (cazul in care nu ai ceva date pe el ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum