Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bachelita

Vizitator GlowingStar

Postări Recomandate

Vizitator GlowingStar

Va salut,Azi am spalat carcasa din bachelita maro a unui radio vechi de 70 ani si am observat ca atunci cand foloseam sapun, aparea o substanta galbena pe servetul alb. Care este problema si cum anume sa curat carcasa data viitoare?Stima,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viopa

1

Top autori în acest subiect

1. o sufli cu un spray de lac si luceste ca noua dar lacul e casant, atentie la zgarieturi2. spray siliconic in mai multe straturi3. o dai cu solutie de parafina (ceara de lumanare) diluata in benzina

Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar

Va salut,Sa inteleg ca am nevoie sa aleg doar 1 din metodele de mai sus?Acest spray siliconic, cum anume se prezinta si cum sa il utilizez pe bachelita, domnule?Sa frec dupa aplicare carcasa cu o carpa? Se usuca si devine elastic asemeni siliconului?

Link spre comentariu

La topicul " Ce aparate cu lampi detineti " , in multe pagini sunt dezbatute restaurari ale casetelor. Daca se citesc paginile chiar de la inceput [cam multe in total], se poate afla ceea ce ne intereseaza.Incercati si vedeti cate informatii utile veti afla.

Link spre comentariu

Va salut,Sa inteleg ca am nevoie sa aleg doar 1 din metodele de mai sus?Acest spray siliconic, cum anume se prezinta si cum sa il utilizez pe bachelita, domnule?Sa frec dupa aplicare carcasa cu o carpa? Se usuca si devine elastic asemeni siliconului?

ai ghicit, doar una o poti aplica.a. daca dai cu lac si luceste de ce sa mai dai pe deasupra cu silicon sau parafina?b. daca ai dat cu silicon sau parafina, astea sunt cumva substante grase (uleiuri) asa ca nu mai prinde lacul pe elespray siliconic: ce se da pe bordul automobileler
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări