Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Va salut,Azi am spalat carcasa din bachelita maro a unui radio vechi de 70 ani si am observat ca atunci cand foloseam sapun, aparea o substanta galbena pe servetul alb. Care este problema si cum anume sa curat carcasa data viitoare?Stima, Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 1. o sufli cu un spray de lac si luceste ca noua dar lacul e casant, atentie la zgarieturi2. spray siliconic in mai multe straturi3. o dai cu solutie de parafina (ceara de lumanare) diluata in benzina Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Va salut,Sa inteleg ca am nevoie sa aleg doar 1 din metodele de mai sus?Acest spray siliconic, cum anume se prezinta si cum sa il utilizez pe bachelita, domnule?Sa frec dupa aplicare carcasa cu o carpa? Se usuca si devine elastic asemeni siliconului? Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Dar la tuburile care au joc la soclu, cum procedez? Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 La topicul " Ce aparate cu lampi detineti " , in multe pagini sunt dezbatute restaurari ale casetelor. Daca se citesc paginile chiar de la inceput [cam multe in total], se poate afla ceea ce ne intereseaza.Incercati si vedeti cate informatii utile veti afla. Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Va multumesc.Sanatate, Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Va salut,Sa inteleg ca am nevoie sa aleg doar 1 din metodele de mai sus?Acest spray siliconic, cum anume se prezinta si cum sa il utilizez pe bachelita, domnule?Sa frec dupa aplicare carcasa cu o carpa? Se usuca si devine elastic asemeni siliconului?ai ghicit, doar una o poti aplica.a. daca dai cu lac si luceste de ce sa mai dai pe deasupra cu silicon sau parafina?b. daca ai dat cu silicon sau parafina, astea sunt cumva substante grase (uleiuri) asa ca nu mai prinde lacul pe elespray siliconic: ce se da pe bordul automobileler Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Va salut,Va multumesc pentru ca m-ati lamurit : )Numai bine, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum