wwilly Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 As dorii o schema care este incercata, de amplif casa A, SE, cu 6P3, sau 6P6, si datele trafului de iesire, cu secundarul pt 4 si 8 ohmi. [email protected] Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Electron Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 6P6S Single EndedPoti cauta si tu scheme pentru 6P3S (6L6) sau 6P6S (6V6). E doar o idee. Daca vrei testat mai asteapta, poate se iveste cineva... Link spre comentariu
andreidinsv Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 320V*1,41=451V Atit gasim pe C5 dupa redresare bialternanta .In schema este dat la 400V. Se poate ?Condensatorii electrolitici pot fi fortati sa lucreze la tensiuni mai mari?Ce spuneti? Ca eu am doua transformatoare de Traviata si alea scot 300V alternativ. Link spre comentariu
wwilly Postat Iunie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2006 Multumesc, intretimp am ami cautat si eu scheme. Dar totusi daca stie cineva "reteta" pt traful de iesire... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Uite ceva frumos: http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/503/ Ai si date despre transformator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum