Vizitator ilie7 Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Salut,Doresc sa adresez o intrebare pentru cei care ma pot ajuta:De la un calculator comand cu ajutorul unui drive un motor. Placuta cu drive-ul si un transformator sunt in afara unitatii de calculator iar eu as dori sa le montez in interiorul unitatii. Ma sperie putin traful care e destul de mare si greu- are cam 10x10x10 cm3 gabarit (imi pare rau ca nu pot sa zic mai multe despre el - pentru ca nu stiu si nici nu e trecut pe el nimic) si as dori sa va intreb daca va produce vre-un camp de orice fel care sa dauneze componentelor din calculator.Va multumesc,Ilie Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Bagă-l liniştit, doar ai grijă să nu atingă vreo placă de el. Link spre comentariu
Vizitator ilie7 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 multam fain!ilie Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Singurele componente mai sensibile la cîmpuri magnetice externe sînt hdd-urile, floapele şi cd/dvd-urile, dar în cazul tău e puţin probabil să ai necazuri cu ele. Dacă totuşi constaţi funcţionări aiurea, mai ales la hdd, ecranează acel trafo într-o cutie din tablă de fier de 0,5...1mm grosime. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 În mod cert că va înrăutăţi mai mult sau mai puţin (în funcţie delocul amplasării lui) circulaţia aerului din carcasă, deci vă puteţiaştepta la o creştere a temperaturii componentelor. Volumul săueste totuşi destul de considerabil, de circa un decimetru cub.Acel montaj nu se poate alimenta chiar din sursa calculatorului ? Link spre comentariu
Vizitator ilie7 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Va multumesc.l-am montat si merge perfect... are cooler separat... si alimentare separata - am facut eu artizanat in carcasa :Dpe viitor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum