Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare logitech x210 2.1

Postări Recomandate

Am si eu nevoie de ajutorul vostru va rog. am amplificarea de la acest sistem 2.1 si vreau sa ii scot filtrarea sub-ului. motivul:am de cand sa imi fac 2 boxe simple ..iesirile satelitilor le voi folosii medii si inalte...iar iesirea subwooferului pentru asa zisele ""joase"" ..dar cu filtru scos din amplificator (stiu ca se va auzii mono dar nu conteaza..compenseaza mediile si inaltele) va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

mersi mult de tot ..chiar nu mam gandit sa scot filtrele satelitilor ...dar nu stiu unde sunt..am sa ma uit in amplificare ..sa vad ce fac..intrebarea mea este ..fara filtrare ..tot 5W va scoate?...nu ii va creste puterea?..nu sunt aceiasi finalii ca la subwoofer?...si pentru ce era atenuatorul din linku care mi l-ai dat? (sistemul acesta vreau sa il modific sa vad ce scot mai bun din el...dar eu detin un receiver kenwood KRF5050D si boxe homemade :da )

post-57683-139829526405_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Incearca si tu sa scrii corect fara cuvinte de cheat, este un forum public, lumea trebuie sa te inteleaga ca sa te poata ajuta :)Ai desfacut placa aia din spate?Uita-te si tu ce fel de finali foloseste la partea de bas ca sa vedem ce putem sa ii facem, fa niste poze la placa aia cu componente

Link spre comentariu

Nu o sa faci nimic mai bun daca umbli tu in el. El deja "scoate" tot ce poate.

Nu o sa maresti puterea daca umbli la filtre, ba ai sanse sa-l strici.

Eu nu inteleg de ce nu lasi filtrul acolo, doar vrei sa pui tot un difuzor de joase, daca tot vrei sa umbli in el atunci iti dau niste sfaturi:

Filtrele probabil sunt active, cauta un amplificator operational sau doua (4558 este preferat de obicei), nu ar trebuie sa mai ai alte integrate pe acolo in afara de finali si acel operational, deci ar fi simpu de gasit.

Urmaresti traseele de semnal si vezi pe unde intra in operational si unde ies si intra in amplificarea subwooferului, apoi strapezi traseul ca sa sari peste operational. Vezi sa tii cont de condensatorii de decuplare in CC, adica sa lasi macar un condensator intre intrare si amplificator final.

De fapt e ceva mai complicat, impedantele de intrare sunt gandite si ele, daca strapezi in necunostinta de cauza s-ar putea sa ai ceva surprize.

Daca nu intelegi despre ce este vorba atunci nu te apuca, o sa-l strici si nu o sa faci nimic. Aparent e ceva simplu dar cum iti lipsesc notiunile elementare o sa mearga bine doar daca ai noroc.

Daca tot ai receiver+boxe atunci foloseste panarama asta de sistem audio la PC (pt filmulete si voce) iar la muzica mergi pe boxe adevarate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări