Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

yamaha AS-1000 + subwoofer

Vizitator nikkon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator nikkon

acum vine partea frumoasa:- sa fac un subwoofer in casa.Problema pana in acest moment este de unde yau o amplificare ? Pasii ganditi de mine sunt: - decizie difuzor (aici am mii de variante...sa vad ce yau probabil 18-25 cm)- constructie cutie MDF cu izolare interioara- amplificare + panou spate ???

Link spre comentariu

acum vine partea frumoasa:

- sa fac un subwoofer in casa.Problema pana in acest moment este de unde yau o amplificare ?

Pasii ganditi de mine sunt:

- decizie difuzor (aici am mii de variante...sa vad ce yau probabil 18-25 cm)

- constructie cutie MDF cu izolare interioara

- amplificare + panou spate ???

Eu zic ca este mai bine sa iti faci tu un woofer cu un dif de calitate si o cutie bine calculata, vorbeste cu cineva de la sesctiunea boxe, te vor indruma acolo ce dif sa iti cumperi si eventual cum sa iti faci incinta pentru el

Ca amplificator e bine sa ii bagi ceva in clasa D, cauta la vanzari, gasesti pe acolo niste kituri bune

Link spre comentariu

acum vine partea frumoasa:- sa fac un subwoofer in casa.Problema pana in acest moment este de unde yau o amplificare ? Pasii ganditi de mine sunt: - decizie difuzor (aici am mii de variante...sa vad ce yau probabil 18-25 cm)- constructie cutie MDF cu izolare interioara- amplificare + panou spate ???

Daca nu ai experienta in electronica, mai bine cumperi unul gata facut. Nu e chiar asa usor sa construiesti un subwoofer activ care sa se si auda bine. Plus ca daca iesirea aia preout de la amplificator nu are filtru de bas, va trebui sa adaugi si un filtru de bas in lista de mai sus.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări